Daugiau TV - už tą pačią kainą

Daugiau TV - už tą pačią kainą

Telekomunikacijų bendrovė "Balticum" analoginės TV abonentams siunčia gerą žinią: galite matyti daugiau ir ryškiau. Šia akcija bendrovė skatina savo klientus atkreipti dėmesį į technologinius pokyčius ir atnaujinti savo TV.

Su bendrovės Plėtros tarnybos direktoriumi Sauliumi Kupliausku aptarėme svarbiausias priežastis, kodėl verta keisti televiziją dabar.

Tas pats televizorius gali rodyti ryškiau

"Ryškesnis vaizdas TV ekrane yra viena iš priežasčių, kodėl žmonės, pabandę skaitmeninę ar išmaniąją TV, nebegrįžta prie senosios analoginės", - akcentuoja S. Kupliauskas, vienas iš bendrovės "Balticum" įkūrėjų ir ilgamečių vadovų.

Pasak jo, Balticum skaitmeninėje TV 40 HD raiška transliuojami kanalai yra ne tik poilsis akims, bet ir žiūrėjimo malonumas. Juk kuo aukštesnė vaizdo raiška - tuo ryškesni įspūdžiai. Ir tam visai nebūtinas naujas televizorius! Su Balticum skaitmenine TV bet kuris namuose veikiantis televizorius rodys aiškiau ir ryškiau.

Dabar išbandyti vaizdo ryškumą labai paprasta, nes visi analoginės TV abonentai, sumokantys abonentinį mokestį už ateinančius metus, skaitmeninės TV įrenginį ir kanalų atkodavimo kortelę gauna nemokamai.

Visada yra ką žiūrėti

Mėgstantiems laiką leisti prie TV labai svarbu tai, ką rodo televizorius. Skaitmeninės ar išmaniosios TV naudotojai visada turi laisvę rinktis iš gausybės populiarių pramoginių kanalų, didžiųjų kino premjerų, sporto transliacijų, kanalų vaikams ir net teminių programų apie sveikatą ar gyvenamosios aplinkos puoselėjimą.

Kai pasirinkti galima daugiau nei iš 140 TV kanalų, išsirinkti, ką žiūrėti, gali net išrankiausio skonio žiūrovai, o 10 papildomų teminių paketų padės atrasti labiausiai dominančius kanalus. Patogu tai, kad pasirinktus teminius paketus panorėjus galima keisti ir taip išbandyti skirtingus kanalus.

Daugiau kanalų televizoriuje gali atsirasti net ir be papildomų išlaidų: dabar "Balticum Populiariojo" TV paketo abonentai, sumokantys avansu už ateinančius metus, daugiau TV kanalų gali žiūrėti už tą pačią kainą.

Analoginė TV nebepateisina lūkesčių

2012 metais, Lietuvoje praūžus skaitmenizacijos bangai, bendrovė "Balticum" klientams, nepasiruošusiems ar nepageidavusiems pokyčių, pasiūlė populiariausių TV kanalų retransliacijas analoginės TV tinklais.

"Realiai tai buvo technologinio atsinaujinimo atidėjimas", - sako bendrovės "Balticum" Plėtros tarnybos direktorius S. Kupliauskas. - "Mes gerbiame žmonių pasirinkimą ir stengiamės jiems užtikrinti kuo geresnę patirtį naudojantis šia paslauga."

Tačiau, pasak atstovo, su kiekviena diena tokia televizija vis labiau nyksta.

"Pagrindinė problema yra ta, kad TV kanalų kūrėjai kelia savo turinio kokybę, pereina vien prie aukštos raiškos (HD) transliacijų. Mes tokį kanalą norėdami pateikti žiūrovui senoje, nebeatnaujinamoje technologijoje, turime jį papildomai apdoroti, o tai ne visada technologiškai paprasta ir racionalu", - pasakoja telekomunikacijų įmonės atstovas.

Tokie atnaujinti kanalai papildo tik skaitmeninės ir išmaniosios TV paketus.

Kaip atnaujinti savo TV?

"Darome viską, kad šiai grupei būtų kuo lengviau, kuo paprasčiau išbandyti naujoves" , - pasakoja pardavimo vadybininkė Viktorija Macijauskienė. - "Sumokantiems avansinį mokestį už TV kanalus ateinantiems metams, iškart nemokamai įteikiame skaitmeninės TV įrangą ir atkodavimo kortelę, o jei klientas moka nuotoliniu būdu - visas reikiamas priemones į namus pristato kurjeris."

Analogine TV besinaudojančius klientus specialistė ragina nebijoti atsinaujinti - kilus klausimų, visiems bus suteikta techninė pagalba.

Daugiau sužinoti apie šią akciją ar pasiteirauti apie kitus šiuo metu galiojančius pasiūlymus galima telefonu 8 700 55540.

Gemius

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder