Aktorius Gediminas Girdvainis: "Naisiuose - kaip Holivude!"

Aktorius Gediminas Girdvainis: "Naisiuose - kaip Holivude!"

Jau rudenį į TV3 ekranus su naujais scenarijaus vingiais sugrįš TV3 žiūrovų pamėgtas serialas „Naisių vasara“.

Daugiaserijinio televizijos pasakojimo išgarsintoje Šiaulių rajono Naisių gyvenvietėje kasdien galima sutikti visą pulką garsių šalies aktorių, nuo aušros iki sutemų besifilmuojančių naujausiose serijose. Populiaraus serialo „Naisių vasara“ tęsinyje vieną pagrindinių vaidmenų atliks legendinis „Velnio nuotakos“ Pinčiukas, buvęs TV3 žaidimo „To dar nebuvo“ vedėjas, aktorius Gediminas Girdvainis.

Naująjį sezoną Naisius užplūs netikėti svečiai – įsimylėjėliai, išminčiai, geradariai ir pokštininkai. Paslaptingiausias iš jų – auksarankis, sveikuolis ir šmaikštuolis buvęs ugniagesys Izidorius, kurį ir įkūnys G. Girdvainis. Jis į Naisius užklys ieškodamas darbo, bet ras žymiai daugiau nei galėjo tikėtis.

„Visko ten nutiks. Gal net ir gimdymus priiminėsiu... Ką žinai, kas kaime atsitiks. Jei ką, tai juk pirmiausia kviečia veterinarą, ugniagesį. Gimdymas – beveik gaisras“, – intriguoja aktorius.

G. Girdvainio personažo atsiradimas sujudins naisiškius. „Jis privers visus pažvelgti į save naujomis akimis ir patikėti, kad dirbant, tikint ir mylint kiekviena gyvenimo diena gali virsti mažu stebuklu, – žada viena scenarijaus autorių Aistė Ptakauskė. – Naisiai atgis nuo naujų žmonių ir naujų sumanymų. Visi be išimties kurs ką nors gražaus ir prasmingo: meną, santykius, šeimą ar verslą. Žinoma, nebus išvengta ir paskalų, išdaigų bei nesusipratimų, bet visi išgyvenimai ir sukrėtimai padarys naisiškius tik dar stipresnius, išmokys įsiklausyti į save ir suprasti: jei nesugebi būti laimingas čia ir dabar, nebūsi laimingas niekada.“

Naujausioje „Naisių vasaros“ dalyje taip pat pasirodys žiūrovų pamėgti aktoriai: Aurimas Žvinys, Sigitas Jakubauskas, Rimanta Krilavičiūtė, Juozas Bindokas, Rimantas Bagdzevičius, Nijolė Mirončikaitė, Vaida Kavaliauskaitė ir kiti.

Ketvirtasis „Naisių vasaros“ sezonas su seniai pažįstamais ir dar nematytais veidais, laiko patikrintais ir naujai užgimusiais jausmais bei sena kaip pasaulis gyvenimo išmintimi – jau šį rudenį jubiliejiniame, dvidešimtajame, TV3 televizijos sezone!

Gemius

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder