Klaipėdoje teatro komedija "Meilė - ne bulvės..."

Klaipėdoje teatro komedija "Meilė - ne bulvės..."

Spalio 29 d. Žveju rumuose bus rodoma teatro komedija "MEILĖ - NE BULVĖS, PER LANGĄ NEIŠMESI", kurioje vaidina žinomi Rusijos teatro ir kino aktoriai.
 
Lyrinė dviejų dalių komedija Stepano Lobozerovo pjesės motyvais
"MEILĖ - NE BULVĖS, PER LANGĄ NEIŠMESI".
 
2004-ųjų rugsėjį spektaklis apdovanotas Blagoveščenske vykusio festivalio "Amūro ruduo" Grand Prix už geriausią spektaklį ir geriausią aktorinį ansamblį.
 
Režisierius - Andrej Maksimov.
Scenografija - Stanislav Novikov.
Trukmė - 2 valandos 30 minučių su viena pertrauka.
 
Vaidina:
Nina Usatova,
Aleksandr Pankratov-Černyj,

Dmitrij Mala
šenko,
Zoja Buriak,
Nina Semionova,
Oleg Jakunin

 
Kelios Sibiro gludumos gyvenimo dienos kupinos neišsenkančio liaudies humoro ir azarto. Komiška situacija, papildyta aštriais dialogais, suvaidintais Rusijos teatro žvaigždžių. Aleksandro Pankratovo-Černyj personažas tarsi tęsia filmo "Meilė ir balandžiai" temą. Nina Usatova ir Nina Semionova - grotesko virtuozės - "užveda" žiūrovus, rodydamos, kokios jos, tos kaimo bobos, jei pažvelgsi į jas iš arčiau.
 
Detektyvinė meilės intriga pjesės siužete suteikia spektakliui ypatingą žavesį ir dinamiką tam, kas vyksta scenoje. Autorius meistriškai valdo Rusijos gludumos kalbą ir išmano jos buitį, talentingai vysto beveik komišką šios istorijos siužetą. Pjesė - labai gera ir širdinga. Stepan Lobozerov myli savo veikėjus, juk jie taip nori šventės, geresnės dalios, dėmesio. Aktoriai - Rusijos teatro žvaigždės - mėgaujasi, galėdami pasinerti į kaimo gyvenimą, tiesiog "maudosi" liaudies humore.

Bilietus platina Tiketa.

Bilietu kainos nuo 22,90 EUR

Skaitomiausi portalai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder