Žolinė Giruliuose: geriausi jaunieji bardai

Žolinė Giruliuose: geriausi jaunieji bardai

Geriausi savo kartos bardai renkasi į dviejų dienų koncertų ciklą Giruliuose. Scenoje pasirodys tiek dainuojamosios poezijos mėgėjams gerai žinomi atlikėjai, tiek į plačiuosius vandenis dar neišplaukę talentai.

Šeštadienį ir sekmadienį vyksiančiuose nemokamuose koncertuose pasirodys dainų autorius, atlikėjas bei poetas Domantas Razauskas, Sauliaus Mykolaičio premijos laureatai Ieva Narkutė bei Mindaugas Ancevičius, kūrybinės svetainės dpoezija.lt įkūrėjas Jonas Baltokas bei daugelis kitų šio žanro atlikėjų. Tai ir kylantys talentai kaip Mykolas Jokubauskas, Augustė Bartkevičiūtė bei Virginija Gaudinskaitė, ir gerai klausytojams pažįstami Tomas Pupinis, Andrius Zalieska bei Justinas Žilinskas. Be to, scenoje pasirodys ir televizijos dėka išgarsėję broliai dvyniai Timofejevai (kolektyvas "Timohi“), o renginį ves bardas ir "Humoro klubo“ komikas Šarūnas Černiauskas.

Po šeštadieninių koncertų vyks poezijos skaitymai bei laisvos muzikinės improvizacijos laužo šviesoje. Be to, visą šeštadienio dieną vyks įvairios sportinės bei intelektualinės atrakcijos. Sekmadienio rytą palapinių miestelio gyventojus pažadins ne jūros ošimas, o muzikos garsai. Po paskutinio koncerto vyks talka, kurios metu atlikėjai kartu su klausytojais tvarkys aplinką.

"Nesiekiame nei komercinės sėkmės, nei pigaus populiarumo. Šis renginys – tai dovana sau ir klausytojams. Tiesiog norime padėkoti visiems, kurie mus mato, mus girdi ir mus palaiko“, - kalbėjo renginio sumanytojas, dpoezija.lt įkūrėjas J. Baltokas.

Renginiai prasidės šeštadienį, rugpjūčio 14 d., 15 val., prie vadinamųjų dzotų – pajūrio kopose esančių gynybinių Antrojo pasaulinio karo įtvirtinimų. Dpoezija.lt garantuoja muziką ir gerą nuotaiką, o renginio svečiams pataria nepamiršti palapinės, piniginės ir būrio draugų.

Dpoezija.lt – tai pirmoji ir vienintelė interneto svetainė, kurioje bardai tiesiogiai bendrauja su savo klausytojais, dalijasi naujausiais savo dainų įrašais bei skelbia dainuojamosios poezijos padangėje sklandančias naujienas. Ši svetainė kelią į žanro gerbėjų širdis padėjo surasti tiek jau minėtiems atlikėjams, tiek tokiems talentams kaip Alina Orlova, Eglė Sirvydytė, Ovidijus Jucys bei Mindaugas Briedis.

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder