Žiūrovų minia sostinėje pasitiko su orkestru atliekamas geriausias "Tele Bim-Bam" dainas

Žiūrovų minia sostinėje pasitiko su orkestru atliekamas geriausias "Tele Bim-Bam" dainas

Į sostinės "Siemens" areną trečiadienį atkeliavo kolektyvo "Tele Bim-Bam" geriausiųjų dainų turas.

Visi kūriniai koncertuose atliekami kartu su Valstybiniu simfoniniu orkestru. Trečiadienį Vilniuje jam dirigavo Ričardas Šumila.

Į "Siemens" areną rinkosi tiek mažiausi kolektyvo dainų gerbėjai, tiek ir jų tėvai bei seneliai.

Pradėjęs energinga daina "Stovi namelis", kolektyvas "Tele Bim-Bam" atliko visus žymiausius savo repertuaro kūrinius: "Mėlyna spalva", "Baltoji varnelė", "Šimtakojis", "Voras", "Televizorius", "Mamos suknelė" ir daugelį kitų. Kūrinį "Pupa" orkestras atliko instrumentiškai. Dviejų dalių poros valandų trukmės koncerte iš viso skambėjo per dvi dešimtis kūrinių.

Scenoje pasirodė visų kartų "Tele Bim-Bam" atlikėjai - nuo pačių mažiausių dainininkų iki jau subrendusių, su kolektyvo kūryba kartu augusių ir jau savarankiškų artistų. Koncertą vedė ilgametė grupės siela Neringa Čereškevičienė, keletą dainų atlikusi ir pati.

Simfoninis orkestras sustiprino ne visada užtikrintus mažųjų atlikėjų balsus, suteikė daugeliui pažįstamų kūrinių naujų ir netikėtų sąskambių. Specialiai daugeliui kūrinių parašytos aranžuotės varijavo nuo lėtų baladžių, lengvų populiariosios muzikos melodijų iki rokenrolo ritmų.

Prie pat scenos išsirikiavo mažųjų klausytojų diskoteka, į kurią nesutilpo visi norintys. Kūrinio "Šimtakojis" metu orkestras jaunajai klausytojų auditorijai surengė ir pažintinę pamoką, pristatęs pučiamuosius, mušamuosius ir styginius instrumentus, o dainoje "Mane barė" ir uždainavo kartu su "Tele Bim-Bam" solistais.

Kolektyvas "Tele Bim-Bam" koncertinį turą po Lietuvą pradėjo pirmadienį pasirodymu Kauno "Žalgirio" arenoje. Pasirodymai su Valstybiniu simfoniniu orkestru dar aplankys Klaipėdą, Šiaulius ir Panevėžį.

Gemius

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder