Vytautas Šiškauskas savo gimtadienį minėjo scenoje su ištikimiausiais jo talento gerbėjais

Vytautas Šiškauskas savo gimtadienį minėjo scenoje su ištikimiausiais jo talento gerbėjais

Gruodžio 9 d. Utenoje vykusiame šlagerių atlikėjo Vytauto Šiškausko koncerte jo populiarųjį hitą „Su gimtadieniu“ šįkart publika dainavo būtent jam. Taip jau sutapo, kad koncertinio turo „Ačiū tau“ dieną dainininkas šventė savo gimtadienį.

Malonią staigmeną atlikėjui surengė drauge koncertavę styginių kvarteto muzikantai ir koncerto rengėjai: įteikė Vytautui nuostabią raudonų rožių puokštę ir, plojant iš savo vietų pakilusiai pilnut pilnutėlei salei, atliko jo paties kūrinį „Su gimtadieniu“. Visos gerbėjų gėlės, kurios buvo skirtos koncerto pabaigai, „nukeliavo“ į sceną.

Dainininkas buvo sujaudintas tokios staigmenos. „Geriausias gimtadienis yra scenoje, o gražiausia dovana man esate jūs“, – kreipėsi jis į publiką.

Tebelaikydamas rankose gėles, dar linksmiau nei įprastai, sudainavo „Su gimtadieniu“. Šį unikalų kartą ne tik publikai, bet ir sau. Koncerte V. Šiškausko kūrybos dainos sulaukė netylančių publikos ovacijų: skambėjo ne tik jau nepamirštamais šlageriais tapę kūriniai, bet ir naujos, mažai kur skambėjusios dainos, kurios, ko gero, jau rado kelią į klausytojų širdis.

„Ačiū Jums, kad esate, mielieji – gerbkime ir mylėkime vienas kitą ir tada viskas bus gerai mūsų Lietuvoje“, – koncerto pabaigoje linkėjo atlikėjas. – Gražių Jums artėjančių žiemos švenčių artimųjų apsuptyje“.

Vytauto Šiškausko koncertų turas „Ačiū tau“ tęsiasi: gruodžio 13 d. – Kaune, 14 d. – Šiauliuose, 17 d. – Klaipėdoje, 19 d. – Vilniuje, 28 d. – Alytuje, 29 d. – Telšiuose.

Gemius

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder