Vilniuje įspūdingą šou surengę „Prime orchestra“ šiandien lankysis Palangoje

Vilniuje įspūdingą šou surengę „Prime orchestra“ šiandien lankysis Palangoje

Muzikos gerbėjai trečiadienį vakare koncertų salėje „Compensa“ Vilniuje mėgavosi „Prime Orchestra“ surengtu simfoniniu šou „Pasauliniai hitai“. Žiūrovai savo mėgstamus hitus išgirdo skambant visiškai kitaip nei yra įpratę – šiuolaikinė muzika susiliejo su klasika, o pasirodymą papuošė specialieji efektai.

Šiuo metu „Prime Orchestra“ intensyviai koncertuoja įvairiose šalyse. Vakar Vilniuje pasirodę muzikantai mūsų šalyje surengs ir antrą pasirodymą, kuris šįvakar įvyks Palangos koncertų salėje.


„Prime Orchestra“ sostinės publikai nepagailėjo energijos, surengė nepamirštamą reginį ir stebino žiūrovus puikiu garsu bei scenografiniais sprendimais. Savo pasirodymą muzikantai pradėjo „The Verve“ kūrinio „Bittersweet Symphony“ orkestrine versija, kuri peraugo į „Red Hot Chili Peppers“ hitą „Can’t Stop“.

Publikai atsipalaiduoti neleido toliau sekę puikiai žinomi kūriniai „Enter Sandman“ („Metallica“), „Thunderstruck“ (AC/DC), „Hello“ (Adele), „Every Breath You Take“ („The Police“), „Enjoy the Silence“ („Depeche Mode“), „Love to Hate You“ („Erasure“), kuriems žiūrovai audringai reiškė palaikymą.

„Prime Orchestra“ – „Enjoy the Silence“:

 

Pirmą koncerto dalį aidint ovacijoms „Prime Orchestra“ baigė Mylene Farmer klasika „Sans contrefaçon“. Kartu su orkestru grojo roko grupės muzikantai, didžėjus. Nors vyravo instrumentiniai kūriniai, kelis kūrinius atlikti prisijungė dainininkai ir choras.

Iš viso scenoje vienu metu buvo per trisdešimt atlikėjų. Žiūrovus ypatingai savo temperamentu žavėjo dirigentas Denisas Dorošenko, dirigavęs ne tik muzikantams, bet ir publikai.



Antroje koncerto dalyje nuskambėjo dar viena pasaulinių hitų porcija – Coolio „Gangsta’s Paradise“, Billy’io Joelo „Uptown Girl“, Chaka’os Khan „Ain’t Nobody“, „Hurts“ baladė „Stay“, amžina „Queen“ klasika „Bohemian Rhapsody“, Tina’os Turner „We Don’t Need Another Hero“.

Orkestras bisui pasiliko „The Prodigy“ kūrinių miksą ir grupės „Rammstein“ hitą „Engel“. Prieš šį kūrinį vokalistą į sceną už grandinės atitempė dirigentas, o pats dainininkas buvo pasipuošęs juodu apokaliptiniu kostiumu su sparnais ir nešiojosi milžinišką kirvį.

Į publiką šovė konfeti, krito balionai, žiūrovai po pasirodymo orkestrui plojo atsistoję ir nenorėjo paleisti muzikantų nuo scenos. „Prime Orchestra“ savo pasirodymu įrodė, kaip puikiai su orkestru skamba visiems gerai žinomos šiuolaikinės ir jau klasika tapusios dainos.

Projektas „Prime Orchestra“, sudarytas daugiausia iš Ukrainos muzikantų, jau yra atlikęs per 300 koncertų įvairiose pasaulio šalyse, apkeliavo tūkstančius kilometrų ir turi dešimtis tūkstančių gerbėjų visame pasaulyje. Šiandien orkestras pirmą kartą lankysis Palangoje, kur savo „Pasaulinių hitų“ šou pristatys pajūrio žiūrovams.

Gemius

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder