Tiesiogiai iš Klaipėdos koncertų salės – koncertas visai šeimai „Žaismingos muzikos simfoninis orkestras XXIV“

Tiesiogiai iš Klaipėdos koncertų salės – koncertas visai šeimai „Žaismingos muzikos simfoninis orkestras XXIV“

Tęsdami karantino laikotarpiu koncertinių programų gyvas transliacijas iš Klaipėdos koncertų salės, kviečiame žymėti lapkričio 19-osios datą. Tądien kviesime prie išmanių įrenginių mažuosius klausytojus. Visų laikų populiariausias edukacinis projektas „Žaismingos muzikos orkestras“ keliasi į virtualią erdvę!

Kaip paaiškinti vaikams, kas yra orkestras ir kokią muziką jis atlieka? Kaip padėti jiems suprasti, kokios instrumentų grupės jį sudaro, kodėl dideliam atlikėjų būriui suvaldyti reikalingas dirigentas? Žinoma, geriausia tai daryti žaismingai!

„Žaismingos muzikos simfoninis orkestras“ – tai 24-oji populiariausio Klaipėdos koncertų salės koncertų ciklo visai šeimai serija. Jau vienuoliktus metus vykstantis projektas jaunuosius klausytojus ir jų tėvelius kvies paklausyti Klaipėdos kamerinio orkestro. Tai bus puiki proga jaunajai auditorijai iš arčiau susipažinti su orkestru. Patys gabiausi S. Šimkaus konservatorijos ir Klaipėdos E. Balsio menų gimnazijos mokiniai turės galimybę pasirodyti kaip solistai su šiuo orkestru, kuriam diriguos Egidijus Miknius.

Žaismingą projekto nuotaiką padės kurti koncerto vedėjai Gediminas Povilavičius ir Dovilė Kirdaitė.

Reaguojame į LR Vyriausybės sprendimus drausti visus atvirose ir uždarose erdvėse, viešose vietose, organizuoti kultūros ir kitus renginius, todėl nuo  lapkričio 7 d. Klaipėdos koncertų salėje koncertai vyks be klausytojų. Koncertą galėsite stebėti tiesiogiai Facebook platformoje https://bit.ly/2H2R2BO arba Youtube platformoje https://bit.ly/2UymivE.

Skaitomiausi portalai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder