SEL šou sudrebino Klaipėdos vasaros estradą

SEL šou sudrebino Klaipėdos vasaros estradą

Liepos 6 d. Klaipėdoje nuskambėjo SEL koncertas. „Rankas į viršų“ – viso koncerto metu skambėjo žodžiai iš atlikėjo Egidijaus Dragūno. Žmonės į koncerto teritoriją buvo įleidžiami nuo 19 val., o pats koncertas prasidėjo tik 22 val. 

Iki E. Dragūno pasirodymo Klaipėdos vasaros estradoje žmones apšildė didžėjus, tačiau dauguma sėdėjo ant suoliukų ir laukė koncerto. Oras viso koncerto metu bei prieš jį gerbėjų nedžiugino, tačiau visus jungė meilė muzikai.

E. Dragūno pasirodymo metu svarbiausios detalės buvo jo kūrybos muzika, dūmų uždanga, galybė šviesų ir šokiai. Koncerto pradžioje atlikėjas pradėjo pasirodymą nuo dainos "Žąsis".

Visa minia palaikė savo dievaitį bei dainavo kartu su juo. Didelio susidomėjimo sulaukė ne tik geriausi grupės kūriniai, tačiau ir naujos dainos: hitas „Tai mano kelias“, įrašytas su jaunąja atlikėja Justina Budaite-Juna, bei vos prieš kelias dienas įrašų studijoje baigta kurti naujoji daina.

"SEL jau buvau daugybę kartų, tačiau būtent Klaipėdoje buvau pirmą kartą. Šis koncertas man patiko, tačiau lyginant su ankstesniais, nebuvo robotų ir fejerverkų. E. Dragūnas man patinka jau nuo mažų dienų, nes tėtis klausydavosi jo dainų", - įspūdžiais dalijosi viena koncerte dalyvavusių gerbėjų.

Didelio palaikymo sulaukė ir kartu su Donatu Montvydu, geriau žinomu kaip Donny Montell, įrašytas hitas „Nieko verta“. Donatas į SEL šou atskubėjo iš karto po savojo, kuris vyko Palangoje.

"Noriu padėkoti kiekvienam iš atėjusių. Padariau viską, ką galėjau. O himno giedojimas kartu buvo kažkas tokio. Esu labai laimingas", - po pasirodymo dalinosi įspūdžiais atlikėjas.

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder