SEL koncertą Klaipėdoje stebės 15 tūkstančių žmonių

SEL koncertą Klaipėdoje stebės 15 tūkstančių žmonių

Likus kelioms dienoms iki grupės SEL koncerto Klaipėdoje jau beveik neliko bilietų, o netrukus bus paskelbta: išparduota, informuoja renginio organizatoriai.

“Esame laimingi dėl tokios sėkmės. Tik įvairūs festivaliai, kurie programoje turi po 20 grupių ar atlikėjų, gali džiaugtis tokiu populiarumu. SEL yra vienintelė grupė Lietuvoje, kuri renka daugiatūkstantines minias metai iš metų. Esu dėkingas gerbėjams už ištikimybę”, - prieš koncertą Klaipėdoje padėką išsakė Egidijus Dragūnas.

Pasak grandiozinio koncerto pajūryje, kuris vyks liepos 7-ąją Klaipėdos vasaros estradoje, organizatorių, prekybos vietose liko vos keliasdešimt bilietų į šou.

“Jau dabar matome: po dienos ar net po kelių valandų paskelbsime, kad bilietų nebeliko, jie išparduoti. Tokia sėkmė įkvepia visą SEL komandą”, - sakė šou rengėjai.

SEL šou Klaipėdoje stebės 15 tūkstančių gerbėjų. Grupės muzikantai scenoje pasirodys 22:20. Koncerto organizatoriai gerbėjų prašo į šou atvykti iš anksto, kad nesunkiai galėtų patekti į estradą ir išvengti eilių.

“Geriausia, jei į šou atvyksite taksi ar viešuoju transportu, tokiu būdu prie koncerto vietos ir prieigose bus mažiau eismo”, - patarimus prieš koncertą davė rengėjai.

Skaitomiausi portalai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder