Pamatyti, išgirsti ir visam laikui įsimylėti „PRIME Orchestra”!

Pamatyti, išgirsti ir visam laikui įsimylėti „PRIME Orchestra”!

Pasitik, Klaipėda! Jau greitai, konkrečiai, balandžio 1 d. Jūsų laukia neįtikėtinas, kerintis, kvapą gniaužiantis simfoninis pasirodymas „PRIME Orchestra“!

Patikėkite, to dar nematėte!  Šį vakarą susijungs visi muzikinių kultūrų elementai. Čia kiekvienas ras kažką sau, artimą sielai, ir būtinai iki šiurpuliukų.  NIEKAS neliks abejingas, nesusijęs.

„PRIME Orchestra“ – tai tarptautinio lygio pasirodymas, nepakartojamas renginys pasaulio muzikos scenoje.

Spektaklis, sukūręs tikrą stulbinantį furorą muzikiniame pasaulyje.

Charkovo jaunų, drąsių, šokiruojančių ir be galo talentingų muzikantų orkestras jau užkariavo dešimtis tūkstančių širdžių visame pasaulyje.  

„PRIME Orchestra“ - tai gyva originalios aranžuotės muzika, dinamiškas šviesos šou su ryškiais specialiaisiais efektais, charizmatiškas vokalas ir interaktyvus bendravimas su žiūrovais. 

Uždegantis itin galingos ir neregėtos energetikos pasirodymas.

„PRIME Orchestra“ sukūrimo istorija prasidėjo nuo idėjos išplėsti įprastų simfoninių koncertų rėmus ir perkelti juos į šiuolaikinį lygį. Nusprendę praturtinti muzikos pasaulį, taikydami nestandartinį eksperimentinį požiūrį, jie sugebėjo sukurti naują kokybišką produktą. Suteikti kitokį skambesį, nepaprastą legendinės pop ir roko muzikos pasaulinių hitų, instrumentinių ir vokalinių kompozicijų  suvokimą.

Sumanymas buvo įgyvendintas 2014 m. ir jau tų pačių metų rugsėjo mėnesį orkestras surengė pirmąjį savo koncertą.

„PRIME Orchestra“ muzikantai groja ne tik tradiciniais instrumentais, kaip antai, smuikais, violončelėmis, kontrabosais, gitaromis, būgnais, bet ir saksofonu, įvairiomis dūdomis, yra didžėjus su savo aparatūra. Orkestro muzikantų pasirodymą darniai papildo rokbendas ir keli vokalistai.

Dėl šiuolaikinių technologijų ir didelės profesionalios komandos kvintesencijos simfoninio orkestro šou tampa įspūdingas ir nepakartojamas.  

Simfoninis krosoveris sujungia naujoves ir tradicijas, natūralų talentą ir pažangias technologijas. Didžiulis orkestras scenoje veikia kaip vienas mechanizmas.

Tikslus atlikimas, įdomūs garsai ir efektai, visa tai atliekama originaliai, profesionaliai, atsidavusiai, lyg viskas vyktų paskutinį kartą. Stipru. Drąsu. Epiška.

Atėjo ir mūsų eilė! „YOU ARE EVENTS“ organizatoriai suteiks tokią galimybę – asmeniškai pasimėgauti virtuozišku simfoninio orkestro „PRIME Orchestra“ pasirodymu.

Balandžio 1 d. Klaipėdoje kultūros centre „Žvejų rūmai“ įvyks grandiozinis „PRIME Prchestra“ šou!

Bilietus galite įsigyti užsukę į svetainę www.bilietai.lt.

Nepraleiskite to, tikrai verta pamatyti!

Renginio laikas

2020 Balandžio 1 d, Trečiadienis, 19:00 val.

Informacija apie bilietus

Kaina: 15.00 - 40.00 €

 Vaikai nemokamai neįleidžiami.
PIRKTI

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder