„Naktipiečiai” ne tik skrandžiui. Kas tai?

„Naktipiečiai” ne tik skrandžiui. Kas tai?

Močiutė pasakojo, kad naktipiečius butina valgyti ramiai susėde prie senamadiško stalo uždegus sunkias vakarines žvakes.

Matyt ji nežinojo, kad išgėrus taurę Sangrijos, pakartojus su Cuba Libre, užsimetus medium raw burgerį  ir  pasikvietus draugus naktipiečiai lengvai apsiverčia į lakonišką anarchija dvelkiančias šėliones.

Birželio 14 diena, Klaipėdoje dienraščio  startuoja naujas šiuolaikinių pramogų gerbėjams skirtas projektas „Naktipiečiai”.

„Ilgai negalvodami nusprendeme, kad miesto tradicijas turime kurti drauge, todėl jau šį trečiadienį susiburiame naujų ankstyviu pre-parčių pristatyme. Laisvė, vasariška nuotaika, subtyli aplink judančių kunų vibracija, visiškas atsipalaidavimas – ar ne taip turėtu atrodyti trečiadienio vakaras?” – su charizmatiška šypsena apie projektą pasakoja jo sumanytojas, Klaipėdos klubinio gyvenimo sunkiasvoris Andrej Pavlovič, visiems geriau žinomas kaip tiesiog Sun.

„Naktipiečiai” - pirmam pasimatymui, paskutinei intrigai atlaisvinta erdvė, romantiškai vakarienei, aistringam šokiui paruošti baro stalai.

„Naktipiečiai” – puiki platforma žinomiems miesto ir ne tik Dj-iams bei atlikėjams parodyti savo sugebėjimus, o taip pat unikali galimybė naujiems talentams prisistatyti pasauliui. Kiekvieną trečiadiėnį vyksiantis renginys bus plačiai transliuojamas internetinėje erdvėje, „Naktinė TV” kanalo, įsikurusio Facebook platybėse pagalba. Taigi norintiys pasirodyti gali drąsiai kreiptis į mus,” – tęsė pokalbį Sun’as, bėje neseniai pasirašės sutartį dėl savo naujo kurinio “Just Let It Go” leidybos su Majamyje esančia irašų kompanija „Grooveman”.

Projektą pristato ir palaiko dienraštis „Vakarų Ekspresas”.

Disciplinuotas „Naktpiečių” balaganas prasideda birželio 14 diena, 20:00 valanda Turgaus gatvė 17, Klaipėdoje įsikurusiame bare „Sinners”.

Dalyvavimas nemokamas.

Nesvarbu ką tavo draugė šįvakar užsisakys „Naktipečiams”, svarbu, kad tu  nenustotum šokti.

Naudingos nuorodos:

www.facebook.com/Vakaruekspresas/

www.facebook.com/sinnersburgers/

www.facebook.com/naktinetv/

www.facebook.com/djsunlt/

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder