Muzikuojantis keltas: Vyro ir moters muzikiniai monologai Kuršių marių apsupty

Muzikuojantis keltas: Vyro ir moters muzikiniai monologai Kuršių marių apsupty

Liepos 13 d. 20 val. 30 min. ant “Muzikuojančio kelto” denio laukiami ne tik Olego Ditkovskio  ir Nedos  Malūnavičiūtės dueto gerbėjai, bet ir visi nepataisomi  romantikai. Skirtingos istorijos dainų tekstuose, nebanali muzika, džiazo elementai ir stipri vidinė energija – visa tai bus galima įsiklausyti  ir išjausti  vakaro metu. Koncertas skirtas visiems, išsiilgusiems nuoširdžios, prasiskverbiančios iki širdies gelmių muzikos. 

Atlikėjai  pristatys ilgai lauktą naujieną - kompaktinę plokštelę ,,Muzikiniai monologai", kuri, sunku patikėti, yra šio dueto pirmoji plokštelė ir  ypatinga dovana geros muzikos gurmanams. Visos albumo dainos, apipintos graudžiais gitaros akordais ir švelniais fleitos garsais,  yra laiko patikrintos, išjaustos ir išmylėtos, kuriose atsispindi vyro ir moters monologai, išgyvenimai, patirtys ir mintys apie amžinąsias vertybes – gyvenimą, meilę ir mirtį. Prie akoriaus Olego Ditkovskio, turinčio savitą požiūrį į autorinę dainą, puikiai dera moteriškas Nedos  Malūnavičiūtės vokalas ir skaidrios,  virtuoziškos fleitos bei vokalo improvizacijos.

“Tai pats gražiausias mūsų kūrinys, jo neturėjome dvylika metų. Strielkūnas, S. Geda, R. Stankevičius, J. Ivanauskaitė – pagrindiniai poetai, kurių eilės pasirinktos dainoms kurti. Bendrame lietuviškos muzikos kontekste tai, be abejonės, - kokybės ženklu pažymėtas albumas, “- įsitikinusi  Neda.

Vokalistė  atviravo, kad plaukiant „Muzikuojančiu keltu“ ją apima nepakartojami prisiminimai. Vienas jų saulėlydžio žaros nušviestame laive įsirėžė ilgam.

„Kartą prisijungė būgnininkas, amžinąjį atilsį jam, Tomas Dobrovolskis. Pamenu, kad jis labai gražiai papildė mūsų koncertą. Tai buvo saulėlydžio metas. Jo solo būgnais. Itin įspūdinga… Keltas plaukia į saulėlydį paslaptingų garsų apsuptas… Tave apima  tokia ramybė…” – savo išgyvenimais dalijosi Neda.

 Ji teigė, kad „Muzikuojantis keltas“ - išskirtinė vieta ne tik klausytojams, bet ir atlikėjams - koncertų salės, kuriose paprastai koncertuojama, ir keltas yra lyg diena ir naktis. Tad Kuršių marių apsupty kitaip suskambės  ir laiko patikrintos dainos…

Bilietus į „Muzikuojantį keltą“ platina BILIETAI.LT.

Koncerto dieną bilietai parduodami ir renginio vietoje.

Info:  tel. +370 647 26511;  [email protected]

Gemius

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder