"Muzikuojančiame kelte" - lyriškoji Inga Valinskienė

"Muzikuojančiame kelte" - lyriškoji Inga Valinskienė

Rugpjūčio 1-ąją, šeštadienį, klaipėdiečius ir miesto svečius savo charizma užburs dainininkė ir aktorė Inga Valinskienė. Ji ant "Muzikuojančio kelto" denio atliks gražiausias savo kūrybos dainas.

Išleisti šeši muzikos albumai, iš kurių net trys platininiai, radijo "topuose" nuolat skambančios dainos, daugybė įgarsintų filmų, dešimtys vaidmenų bei muzikos kūrinių - šiais pasiekimais gali didžiuotis kerinčio balso savininkė I. Valinskienė.

"Muzikuojančiu keltu" jau ketvirtąjį kartą plauksianti dainininkė sakė, kad jai labai patinka rengti koncertus tokioje netradicinėje erdvėje dėl puikios atmosferos ir neįprastų sąlygų. "Publiką visuomet kviečiu šokti, nors ta nėra labai patogu. Vietos man belieka visai mažai, bet kažkaip sutelpame", - juokavo moteris.

Vis dėlto mažą bei komfortišką sceną I. Valinskienė laiko privalumu, o ne trūkumu. "Taip dar įdomiau! Juk žmogus gali paliesti atlikėją, muzikuoti kartu su juo. O dainininkas mato kiekvieno žmogaus raumenuko susitraukimą bei emociją", - sakė žymi Lietuvos dainininkė ir pridūrė, kad tai - puikus būdas patikrinti publiką: "Toks žiūrovų pažinimas šviesoje (juk vasarą temsta labai vėlai) yra labai įdomus man kaip atlikėjai."

Kokia ta "anšlaginių" koncertų "Muzikuojančiame kelte" paslaptis? I. Valinskienė samprotavo: "Atsakymas gana paprastas - turbūt tiesiog gerai atlieku savo darbą. O kiekvienas naujas žmogus, apsilankęs mano koncertuose, tai tik patvirtina."

Nors kartu su žymiąja Lietuvos dainininke dėl techninių kliūčių negalės pasirodyti muzikantų grupė, su kuria šiuo metu ji aktyviai koncertuoja, tačiau žiūrovai gali likti ramūs - I. Valinskienė patvirtino, jog atliks jų mylimus "šlagerius" bei keletą dainų iš naujojo albumo.

Iš pirmo žvilgsnio aistringa, emocionali ir charizmatiška moteris iš tiesų labai mėgsta ramybę ir vienatvę. Todėl, nors ir būdama dažna pajūrio viešnia, atostogoms ji dažniau renkasi poilsio oazę - Neringą. "Mano sukurtas įvaizdis televizijoje ir tikroji "aš" labai skiriamės, todėl žmonės, pamatę mane realybėje, dažniausiai kiek nustemba", - pastebėjo I. Valinskienė.

Festivalis "Muzikuojantis keltas" savo gerbėjams primena, jog rugpjūčio 8 d. (šeštadienį) įvyks paskutinis šios vasaros sezono reisas. Čia savo naująjį albumą pristatys "Naktinės personos".

Informacija

Bilietus platina "Bilietų pasaulis".

Keltas "Nida" 20.30 val. išplaukia iš Šiaurinio rago (Senoji Smiltynės Perkėla).

Plaukimo trukmė 2 val.

Koncertų metu veikia barai.

Papildoma informacija: tel. +370 670 41252, el. paštu: [email protected]
www.muzikuojantiskeltas.lt

Skaitomiausi portalai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder