"Marių valdų" bendruomenę suvienijo vaikų talentai

"Marių valdų" bendruomenę suvienijo vaikų talentai

Antradienį, likus vos kelioms dienoms iki gražiausių metų švenčių, UAB "Marių valdų" administruojamų namų bendruomenei buvo surengta šilta ir vienijanti šventė. Jiems savo talentus dovanojo Vydūno vidurinės mokyklos moksleiviai.

Šventinį vakarą Vydūno mokykloje buvo surengtas gabiausiųjų moksleivių koncertas. Iš viso pasirodė net 12 mokyklos kolektyvų, tarp kurių buvo ne tik šokėjai, dainininkai, bet ir įvairūs instrumentalistai - nuo fleitininkų iki kanklininkų. Finalinį koncerto akordą uždėjo jaunių choras, spėjęs sulaukti pripažinimo įvairiuose tarptautiniuose konkursuose.

Į šią šventę kviesti visi "Marių valdų" bendruomenės nariai - mokyklos salė buvo sausakimša.

Pasak "Marių valdų" atstovės Ingridos Kokštienės, idėja surengti tokią šventę kilo Vydūno vidurinės mokyklos bendruomenei. Ji kreipėsi į "Marių valdas", kaip į šio rajono administratorių.

"Prisidėti sutikome mielai. Juk tokios šventės tik sustiprina bendrystės ryšius", - sakė I. Kokštienė.

Vydūno mokyklos direktoriaus pavaduotoja ugdymui Gintarė Vaserienė tikino, jog mokyklos bendruomenė, tik rudenį atsikėlusi į Sulupės gatvę ir būdama naujoke šiame rajone, tiesiog nusprendė prisistatyti.

"Norime gyventi ir sutarti su aplinkiniais draugiškai. Nusprendėme save pristatyti mūsų talentingų mokinių koncertu. Sužinojome, kad "Marių valdos" šiame rajone dažnai rengia bendruomenę vienijančias šventes, todėl nusprendėme prašyti jų pagalbos", - pasakojo G. Vaserienė.

"Marių valdų" organizacinė pagalba nenuėjo veltui - salė renginio metu buvo pilna, matėsi, kad daugelis čia lankosi pirmą kartą.

Kad mažieji bendruomenės linksmintojai neliktų be atlygio, "Marių valdos" talentingiesiems moksleiviams padovanojo milžinišką saldų tortą.

"Tą tortą visi smagiai suvalgėme ir dabar jau svarstome, kad šis renginys - tik gražios draugystės pradžia. Tokie bendri koncertai galėtų tapti tradiciniais rajono bendruomenės renginiais", - sakė G. Vaserienė.

Gemius

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder