Linas Adomaitis pavergė klaipėdiečius: publika “nunešė” dramos teatro stogą

Linas Adomaitis pavergė klaipėdiečius: publika “nunešė” dramos teatro stogą

Praūžė pirmasis dainininko Lino Adomaičio 20-mečio turo finalinis koncertas Klaipėdoje. Sausakimša dramos teatro salė gerokai pakilnojo stogą. Publika garsiai dainavo kone visų dainų žodžius, o pats jubiliejaus kaltininkas neslėpė džiaugsmo ašarų.

Linas Adomaitis sako, kad Klaipėda pranoko jo lūkesčius. Dar rugsėjo mėnesį uostamiesčio gyventojai iššlavė visus bilietus į jo 20-mečio turo “Smėlio laikrodis” jubiliejinį koncertą. Linas kaipmat savo Facebook paskyroje paskelbė visuomenei apie papildomą pasirodymą, į kurį bilietai ir vėl netrukus ištirpo.

“Aš visada žinojau, kad Klaipėda mane myli, bet kad taip stipriai – nesitikėjau. Aš pavydžiu sau ir aš taip pat žvėriškai myliu Klaipėdą!”, – koncerto metu nuo scenos, kaip visada šiltai, atviravo Linas Adomaitis.

Negana to, Linas priminė klaipėdiečiams, kad naujausios jo vinilinės plokštelės “19” įrašas atliktas būtent Klaipėdoje praėjusių metų koncertinio turo metu. Todėl jau po pirmosios koncerto dalies teatro foje nusidriekė ilga eilė norinčių papildyti savo muzikos fonoteką autentišku įrašu.

“Taip, ši vinilinė plokštelė turi būti kiekvieno save gerbiančio klaipėdiečio namuose, net jeigu jis ir neturi patefono! Tie, kas buvo pernai mano turo koncerte, tikrai išgirs savo balsą šiame įraše, nes publikos ovacijas mes fiksavome daugybe mikrofonų”, – nuo scenos kalbėjo Linas.

Įspūdingo apšvietimo fone pasirodžius Klaipėdos dramos teatro sielai Ingai Jankauskaitei publikos ovacijos, ko gero, viršijo žmogaus klausai leistiną decibelų lygį. Duetas atliko kadaise grupėje “L+” drauge dainuotą nuotaikingą kūrinį “Man priklauso laikas” ir naujausią Lino bei Ingos sukurtą perlą “Mylėt nelengva”.

Koncerto svečias reperis Pushaz taip pat negailėjo gerų žodžių, scenoje prisipažino, kad jo ir Lino bendri hitai “Ji mano” bei titulinė šio turo daina “Smėlio laikrodis” – tai tik pradžia. Linas pritarė, kad duetas ketina įrašyti ir daugiau kūrinių, nes jungimasis su skirtingo žanro muzika atneša puikių rezultatų.

Po koncerto paklausus klaipėdiečių nuomonės apie šio vakaro koncertą, daugelis neslėpė susižavėjimo: “Linas yra profas, einame į visus jo koncertus ir toliau šios tradicijos nelaužysime, nes, kai jis koncertuoja – tu žinai, kad gausi kokybę, profesionalumą, muzikalumą, nuoširdumą ir nuostabaus grožio dainas”.

Kiti koncerto lankytojai pabrėžė scenos apšvietimą, kurio dailininkas Arvydas Buinauskas prisipažino, kad kadaise pirmasis jo šviestas koncertas buvo būtent Lino. “Šiam turui nepagailėjau daugiau resursų, nei buvome sutarę su Linu. Šio atlikėjo muzika man svarbi, nes simbolizuoja šviesą”, – šypsojosi šviesų dailininkas Arvydas.

“Šiandien mes su komanda pasiekėme svajonės. Kadaise mano sukurta ir įrašyta daina Klaipėdai, matyt, užkodavo mūsų amžiną širdžių draugystę. Klaipėda, mes esam tavo dalis, Klaipėda – tu sujungi širdis”, – po koncerto nuoširdžiai kalbėjo Linas Adomaitis.

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder