Koncertas „50 juoko atspalvių“

Koncertas „50 juoko atspalvių“

Humoro koncerto „50 juoko atspalvių“ dalyviai puikiai žinomi Rusijos žiūrovams. Tai profesionalių aktorių komanda. Aleksandras Morozovas, Michailas Belovas, Darja Rudneva ir Oksana Nevežina specialiai Jums parengė naują uždegančią programą. Dvi valandas „Renginio vieta“ scenoje skambės ironiški pokštai, muzikinės parodijos, juokingos miniatiūros, o juokas žiūrovų salėje nenutils nė minutei.

Kas laukia žiūrovų naujojoje programoje?

Geriausi pokštai, monologai, juokingi kupletai, miniatiūros, linksmos dainos ir daugybė teigiamų emocijų. Jums pasirodys aktoriai, kuriems plojo milijoninė televizijos programų „Kreivasis veidrodis“ ir „Petrosian šou“ žiūrovų armija.

Oksana Nevežina ir Darja Rudneva – tai unikalus muzikinių parodijų kabaretas-duetas „Nevyrukai“. Jaunos gražios aktorės dovanoja žiūrovams ne tik šmaikščius pokštus ir juokingus numerius, bet ir puikiai dainuoja ir juda scenoje.

Absurdo ir lengvo vaikiško humoro meistrai Michailas Belovas ir Aleksandras Morozovas. Aktoriai vaidina antirepriziniuose spektakliuose, filmuojasi kino žurnale „Jeralaš“ ir televizijos šou.

Padovanokite sau ir savo artimiesiems šventę – nupirkite bilietus į koncertą „50 juoko atspalvių“.

Gemius

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder