Klaipėdoje – vasariškos "Domino" teatro gastrolės

Klaipėdoje – vasariškos "Domino" teatro gastrolės

Kuomet atšilus orams daugelio šalies gyventojų keliai pasuka pajūrio kryptimi, „Domino“ teatras seka jiems iš paskos. Spektakliai gastroliuoja Nidoje, Palangoje bei be jokios abejonės – Klaipėdoje. Poilsiaujantys ar gyvenantys Klaipėdoje jau visai netrukus galės apsilankyti dvejose didžiausiose praėjusio sezono „Domino“ teatro naujienose: intriguojančioje komedijoje su Inga Valinskiene „Bus sunku...“, bei jautrioje ir žemiškoje romantinėje komedijoje „Diena be melo“.

Jau liepos 24 d. Klaipėdoje lankysis stulbinamo populiarumo susilaukusi komedija „Bus sunku...“. Iki ašarų juokingas spektaklis nepaliks abejingų, o scenoje intriguojančius personažus kurs geriausi šalies atlikėjai. Žiūrovai scenoje pamatys persipinančius penkių suaugusių žmonių gyvenimus. Į šeštą dešimtį įkopęs vyras, jauna meilužė, buvusi jo žmona, jųdviejų dukra ir dukros sužadėtinis. Komedijos personažus įkūnys Inga Valinskienė, Andrius Bialobžeskis, Saulius Siparis, Ramunė Kurienė, Sakalas Uždavinys, Justė Zinkevičiūtė ir kiti. Komedijos režisieriaus Adolfo Večerskio teigimu spektaklyje atsispindi pagrindinės su žmonių santykiais susijusios problemos. „Komedijoje šmaikščiai perteikiami romantiški santykiai tarp žmonių, kuriuos skiria kelios dešimtys metų. Žiūrovas galės susimąstyti, ar visgi penkiasdešimties metų ribą perkopęs vyras, užmezgęs romantiškus santykius su dvidešimtmete, padarė nusikaltimą? Bei ar vyresnė moteris deklaruodama, kad tik jaunesnis vyras gali jai atnešti laimę yra teisi?“, - teigia A. Večerskis.

Klaipėdiečiams bei miesto svečiams bus pristatyta ir paskutinė praėjusio sezono naujiena – romantinė komedija „Diena be melo“. Šią paslapčių ir netikėtumų kupiną komediją Klaipėdoje bus galima išvysti jau rugpjūčio 5 d. Intriguojančius spektaklio personažus kurs Gabija Jaraminaitė - Ryškuvienė, Edita Užaitė, Evaldas Jaras, Vaidotas Martinaitis, Sakalas Uždavinys ir Nerijus Gadliauskas. „Diena be melo“ – tai pasakojimas apie buvusių bendrakursių trijulę, susirinkusią prisiminti audringų jaunystės nuotykių. Pašėlęs mergišius, nuobodus, ištikimybę vertinantis sutuoktinis ir užkietėjęs nevykėlis – visi jie susirinko tam, kad ir vėl pasijaustų lyg prieš dvidešimt metų. Tačiau vakarą sujaukia vieno iš vyrų draugams sugalvota staigmena. Vakarienės jis pakviečia visų trijų herojų bendrakursę – moterį, kurią prieš dvidešimtį metų viso kurso vyrai laikė savo simpatijų objektu. Tačiau viešnia pasirodo nebe tokia kaip anksčiau...

Spektakliai vyks Klaipėdos koncertų salėje. Bilietus į spektaklius galite įsigyti www.bilietai.lt bei visose Bilietai.lt kasose.

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder