Klaipėdoje - "Katinėlių olimpiada"

Klaipėdoje - "Katinėlių olimpiada"

Rugsėjo 20 dieną, 18 valandą, Klaipėdos Žvejų rūmuose pasirodys Kuklačiovo kačių teatras, atvežantis naujausią savo spektaklį "Katinėlių olimpiada".

Susitikimas su Kuklačiovo kačių teatru - visuomet džiuginanti ir spalvinga šventė, kurią ilgai prisimena ir vaikai ir suaugę. Šiais metais Kuklačiovo kačių spektaklis "Katinėlių olimpiada" yra skirtas olimpinėms žaidynėms.

Idėja sukurti "Katinėlių olimpiadą" kilo po Vankuverio žiemos olimpiados. Kuklačiovo kačių teatras nusprendė neatsilikti ir įrodyti, kokios gabios katės gyvena teatre. Surinkta puiki olimpinė komanda, kurios kapitonas - katinas Borisas. Publikai palaikant jis sieks rekordų įvairiose sporto šakose, šoks nuo 6 metrų aukščio tramplyno, skraidys oro balionu, važiuos riedlente, dviračiu ir net mediniu arkliuku. O kartu su juo dėl olimpinių prizų varžysis daugiau kaip 50 katinėlių.

Kuklačiovo kačių teatre dresūra yra ypatinga, nes katės - tai maži "tigrai" kurie nepasiduoda tradiciniams dresūros principams. Dabartinis teatro vadovas ir pagrindinis aktorius Dimitrijus Kuklačiovas bei jo kolegos iš pradžių susipažįsta su kate - sužino jos charakterį, aktorinį temperamentą, polinkius ir fizines galimybes. O vėliau visus suriktus duomenis pasitelkia sudarant programą ir sugalvojant siužetą, kad įtiktų katinėliui. Tuomet katinėlis scenoje gali atlikti įvairiausius triukus - šokti nuo aukšto tramplino, važinėtis riedlente, šokti, suktis ratu, miegoti klounui ant galvos ir t.t.

Bilietais prekiauja TIKETA.

Gemius

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder