Klaipėdiečiai tapo Latvijos čempionais

Klaipėdiečiai tapo Latvijos čempionais

Latvijoje, Baldonėje, vykusiose "Open Latvia street dance cup 2011" varžybose Klaipėdos vaikų laisvalaikio centro klubo "Saulutė" šokių kolektyvo "Intrus" nariai medalius rinko kaip grybus po lietaus.

<text>Kaskart vis labiau tobulėjanti Kamilė Katinaitė "Hip hop solo children girls" kategorijoje laimėjo 2-ą vietą. Tarp berniukų "Intrus" pasiekė dvigubą pergalę - po traumos "Lithuanian open" varžybose atsigavęs ir susikoncentravęs Kristijonas Gukauskas iškovojo 1-ąją, Tomas Gavelis - 2-ąją vietą.

"Juniors hip hop" kategorijoje Roberta Damašiūtė, pralaimėjusi tik Estijos ir Latvijos geriausioms šokėjoms, užėmė 3-iąją vietą. Vaikinų kategorijoje nesustabdomai "siautėjo" Armandas Vaičikauskas, laimėjęs aukso medalį, o šokimo stilių kiek pakeitęs Džiugas Babenskas - bronzos medalį. Jų duetas, nugalėjęs stipriausius kaimyninių šalių šokėjus, užėmė 1-ąją vietą.

Karolis Britenkovas pranoko visus ir buvo pirmas "Hip hop juniors beginners solo". Pačių mažiausiųjų "Children baby" kategorijoje su trenksmu debiutavo "Intrus" šokėjos Aistė Gukauskaitė (1-oji vieta) ir Gintarė Razutytė (3-ioji vieta). Duetų kategorijoje ne tik komisijos, bet ir žiūrovų simpatijas užkariavusios mažosios šokėjos laimėjo 1-ąją vietą.

"Small groups" komandų kategorijoje nepademonstravę geriausių savo sugebėjimų Lietuvos čempionai klaipėdiečiai pralaimėjo Estijos komandai ir užėmė 2-ąją vietą.

Susikaupę ir išklausę trenerio pastabų "Intrus" šokėjai atsitiesė - "Street dance" kategorijoje nugalėjo gerokai vyresnius varžovus ir iškovojo aukso medalius.

Skaitomiausi portalai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder