Jurga kviečia į naujo studijinio albumo "Giliai vandeny" pristatymo koncertų turą

Jurga kviečia į naujo studijinio albumo "Giliai vandeny" pristatymo koncertų turą

Pripažinta atlikėja ir aktorė Jurga Šeduikytė arba tiesiog Jurga sveikina rudenį ir kviečia į naujo septinto studijinio albumo „Giliai vandeny“ pristatymo koncertų turą. Pirmasis šio turo koncertas įvyks spalio 15 d. Vilniaus Kongresų rūmuose. Jurga šį spalį su koncertais taip pat aplankys Klaipėdą, Šiaulius, Kauną ir Panevėžį.

„Aš nuolat ieškau dalykų, kurie man yra svarbiausi. Muzika įkvėpia, žymi laisvę, palengvina sunkias gyvenimo akimirkas ir suteikia jėgų. Ji – didžiausia mano gyvenimo varomoji jėga, puiki savęs išraiška ir geriausia paguoda. Kultūra, muzika, scena, kolaboracijos su kitais kūrėjais, santykiai su publika – tai pagrindiniai dalykai, kurių dėka aš vis labiau pažįstu save ir mane supantį pasaulį. O jis tikrai nenuspėjamas ir beprotiškai įdomus“, – tikina viena žymiausių šių dienų Lietuvos scenos kūrėjų.

„Naujausias mano studijinis darbas „Giliai vandeny“ atspindi dabartinį mano gyvenimo etapą, mano šaknis, yra apie meilę kitam, sau ir pasauliui. Jo skambesys šiek tiek artimas „Aukso pievos“ laikams ir jį sudaro tryliką tikrai savitų ir drąsių kūrinių. Jame taip pat puikuojasi keletas kūrinių, kuriuose esu visiškai nuoga, jautri ir nesaugi. Labai tikiuosi, kad publika tai įvertins. Mano klausytojo paveikslas – atskira ir įdomi tema, bet manau, kad tai žmonės, kuriems rūpi surasti savo kelią, laikytis jo, niekada nepasiduoti, kelti klausimus bei ieškoti į juos atsakymų. Tikiu, kad kad šis leidinys atras savo klausytoją, o gyvi koncertai spalį tik sustiprins tą jausmą ir įspūdį“, - priduria režisieriaus ir aktoriaus Vido Bareikio mūza Jurga Šeduikytė.

Į Jurgos koncertų turo autobusą taip pat lips labai kūrybinga ir reikli komanda. Jau žinoma, kad Jurgą šiame albumo pristatymo ture lydės garso režisierius ir prodiuseris Aurelijus Sirgėdas, instrumentalistas Aurimas Driukas bei būgnininkas Adas Gecevičius.

Atlikėja Jurga drąsiai teigia, kad šįkart nebus nieko nereikalingo ir netikro - tik naujos muzikos, vaizdo ir teigiamų įspūdžių sintezė. Patį kompaktinį diską, beje, visi norintys galės įsigyti koncertų metu.

Vieno svarbiausių šio rudens leidinių Lietuvoje pristatymo turo datos:

Spalio 15 d. – Vilnius, Kongresų rūmai

Spalio 22 d. – Klaipėda, koncertų salė

Spalio 23 d. – Šiauliai, koncertų salė „Saulė“

Spalio 24 d. – Kaunas, kultūros centras „Girstutis“

Spalio 30 d. – Panevėžys, koncertų salė „Bendruomenių rūmai“

Pirmaisiais pigesniais bilietais į visus šio Jurgos albumo pristatymo koncertus prekiauja „Bilietų pasaulis“.

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder