Jazzu koncertinis turas perkeliamas į rudenį: skelbiamos naujos datos

Jazzu koncertinis turas perkeliamas į rudenį: skelbiamos naujos datos

Vasario 16-ąją Kauno „Žalgirio“ arenoje atlikėja Justė Arlauskaitė-Jazzu gerbėjus pradžiugino įspūdingu koncertu „Mano namai“. Kovo pabaigoje ir balandžio mėnesį buvo suplanuotas jos turas per mažesnius Lietuvos miestus. Tačiau išaugus koronaviruso grėsmei ir Vyriausybei paskelbus karantiną, Jazzu, kaip ir daugelio scenos kolegų, koncertus teko perkelti.

„Linkiu visiems sąmoningumo, rūpinkimės savimi ir kitais. Viskas praeina, nepasiduokime juodoms mintims! Nepastebėsite, kai pavojaus varpai nurims, ir mes vėl susitiksime koncertuose. Būsime kaip niekada išsiilgę sielos maisto, kultūros, bendravimo, vienas kito. Ir tada aš Jūsų lauksiu apsikabinti, pasidalinti, pabūti. Visai greitai – rudenį, – pozityvumo nepraranda Jazzu. – O iki tol medituokime, nepasiduokime baimei, atsigręžkime į savo vidų, norus, prioritetus. Jau dabar laukiu susitikimo su Jumis. Žinau, kad ir Jūs!“

Jazzu turo „Mano namai“ naujosios datos:

Rugsėjo 11 d. – Marijampolė

Rugsėjo 12 d. – Jonava

Rugsėjo 18 d. – Alytus

Rugsėjo 19 d. – Ukmergė

Rugsėjo 20 d. – Utena (du koncertai vieną dieną)

Rugsėjo 25 d. – Plungė

Rugsėjo 26 d. – Mažeikiai

Spalio 24 d. – Kėdainiai

Į perkeltus koncertus galios tie patys bilietai. Jeigu naujosios datos netenkins, nuo rugpjūčio 17 dienos bus galima susigrąžinti pinigus už bilietus. „Šiuo metu visa rinka yra įšaldyta, tikimės klausytojų supratingumo“, – pakomentavo turą organizuojančios kompanijos „Vabalo filmai“ prodiuseris Titas Motuzas. Jis pridūrė, kad Jazzu turo akustiniams koncertams jau yra puikiai pasiruošta. Dabar belieka tiesiog išlaukti.

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder