Jamesas Zabiela atvyksta į Klaipėdos naktinį klubą "Fabrik"

Jamesas Zabiela atvyksta į Klaipėdos naktinį klubą "Fabrik"

Kuo gali pasigirti Klaipėda? Jūra? Merginomis? O gal pasaulinio garso didžėjaus Jameso Zabielos apsilankymais? Lapkričio 30-ąją bus galima dar kartą įsitikinti, jog šis klubinės muzikos meistras neabejingas Lietuvai ir uostamiesčio klubinėtojams - naujai atgimusiame klube "Fabrik" numatomas vienintelis jo pasirodymas šalyje.

Daugumai uostamiesčio naktinėtojų Jameso vardas kelia ir sentimentus, ir pažinimo džiaugsmą. Iš pirmo žvilgsnio Klaipėdą pamilęs populiarumo viršūnėje esantis didžėjus, net ir būdamas labai užsiėmęs, sugeba rasti laisvą naktį užsukti į mažą tašką Rytų Europoje.

Tai - tik paprasčiausias nuoširdumas. Būtent nuoširdžiu darbu Jamesui pavyko pasiekti tai, kuo jis dabar gyvena. Nuo 16 metų sugebėjimus tobulinantis britas šiuo metu tituluojamas techniškiausiu pasaulio didžėjumi ne tik muzikos kritikų, bet ir klubinės muzikos šulų, kolegų. Pats radijo stoties "BBC Radio1" laidos "Essential Mix" šeimininkas Pete Tongas J. Zabielos pasirodymus vertina tiesiogine prasme: kaip muzikos pristatymo meną.

Jamesas - ne į taktą kinkuojantis ir tiesiog savo darbą atliekantis didžėjus, o tikras meistras, iš grotuvų išspaudžiantis viską. Matyt, ne šiaip sau į jo duris pasibeldė iš Japonijos atkakę "Pioneer" inžinieriai ir pasiūlė bendradarbiauti, kuo talentingasis britas jaučiasi itin pagerbtas.

Tiesa, technikos nepakanka. Turi būti ir jausmas, kurio Jamesui niekada netrūko. Hauso, techhauso, techno- žanrų muziką su atmosferinėmis melodijomis bei didžėjaus rankose niekada iš mados neišeinančiu breiko stiliumi subtiliai pinantis Jamesas visada patenkina net išrankiausio gerbėjo ausis.

Geriausiu tarptautiniu ir britų didžėjumi pripažintas, "DJ Mag" topų viršūnėje kasmet skraidantis Jamesas Zabiela nesnaudžia ant laurų ir juda į priekį: praėjusiais metais pristatęs nerealų miksą "Paradigm Shifts", šiemet jis paleido savo "leiblą" "Born Electric", atidirbo 11-us metus Ibizoje ir keliauja po pasaulį, nepamiršdamas ir Klaipėdos.

Renginyje bus naudojama daug papildomos garso aparatūros, už ją dėkojame RTA Grupe.lt.

Scenoje: Jamesas Zabiela, Mindaugėlis, Marius Ivanoff.

Skaitomiausi portalai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder