Irenos Starošaitės gyvo garso koncertas - „Dvylika meilės akimirkų”

Irenos Starošaitės gyvo garso koncertas - „Dvylika meilės akimirkų”

Daugiau kaip dvidešimt metų didžiojoje scenoje karialiaujanti Irena Starošaitė nenustoja džiuginti savo klausytojų ir šį kartą visus Klaipėdos krašto žmones kviečia į gyvo garso koncertą „Dvylika meilės akimirkų”.

Atlikėjai šis ruduo itin aktyvus – Irena Starošaitė dalyvauja įvairiuose televiziniuose projektuose ir visai neseniai pristatė naują savo albumą „Dvylika meilės akimirkų”, kuriame žinomiausi daininkės kūriniai skamba visiškai naujame, retro stiliuje.

Naujų skambesių netruks ir būsimame pasirodyme Klaipėdos koncertų salėje – Irena Starošaitė žada charakteringą pasirodymą, kuriame gerbėjus džiugins neblėstanti atlikėjos energija ir gyvos muzikos ritmai. Stipraus vokalo ir moteriško žavesio derinys sukuria magišką atmosferą, kurios taip norisi šventiniu Kalėdų laikotarpiu. Jauki aplinka ir visiems puikiai pažįstami, tačiau iš nujo atgimę muzikiniai kūriniai užburs melodingais tonais ir garantuos gerų emocijų antplūdį.

Koncerte skambės tokios dainos „Saulė leidžias“, „Nubudom per vėlai“ ir daugelis kitų klausytojų jau pamėgtų muzikinių kūrinių, kurie šventiniu laikotarpiu sušildys visų klausytojų širdis.

Viena ryškiausių Lietuvos pop scenos atlikėjų kartu su gyvo garso grupe padovanos visiems nepamirštamą reginį, dar kartą pademonstruodama sukauptą sceninę patirtį ir neblėstančią meilę muzikai.

Gyvo garso grupė:

Klavišiniai – Tomas Dičiūnas

Mušamieji – Andrius Kairys

Bosinė gitara - Domas Žostautas

Gitara - Juozas Martinkėnas

Gemius

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder