Humoro, magijos ir muzikos scenos meistrai: "Mes sukursime jums šventę"

Humoro, magijos ir muzikos scenos meistrai: "Mes sukursime jums šventę"

Šį rudenį Lietuvos žiūrovams bendrą jungtinį projektą pristato žinomi scenos meistrai – iliuzionistas Mantas Wizard, humoristė Violeta Mičiulienė-Stefutė, dainų autoriai ir atlikėjai Arvydas Vilčinskas bei jo sūnus Tadas. Pustrečios valandos trunkančioje programoje apstu įvairių spalvų – gero humoro, stebuklais patikėti priverčiančios magijos ir pačių geriausių A.Vilčinsko dainų.

Dainų autorius ir atlikėjas Arvydas Vilčinskas, visus subūręs bendrai idėjai, sako, kad šie koncertai niekada nebus vienodi: “Repeticijų ir koncertų metu stebiu savo kolegų darbą, nes man tai labai įdomu ir turbūt niekada neatsibos. Žaviuosi jų talentu. Kadangi mūsų visų repertuaras yra labai platus, kiekviename pasirodyme yra ir bus kažkas naujo. Tą supratau matydamas betarpišką Manto bendravimą su publika ir Violetos imporvizacijas”.

Pirmą kartą į gastroles po Lietuvos koncertų sales vykstantis Mantas Wizard sako, jog jo darbas yra jo pašaukimas ar – Dievo dovana.

“Visada stengiuosi padovanoti mažytį stebuklą, pajudinti žiūrovo vaizduotę. O nustebinti XXI amžiaus žmogų yra rimta užduotis. Mano darbas man nėra tik triušių traukimas – tai lyg alegorija, parodanti, kad viskas yra įmanoma, o žmogaus vaizduotei ir galimybėms ribų nėra. Todėl valandas, o kartais mėnesius ieškau originalių detalių ir idėjų, kurdamas naujus triukus. Kiekvienas pasirodymas sukelia man virpulį, prieš kiekvieną žiūrovą jaučiu pagarbią atsakomybę. Eidamas į sceną galvoju, kaip ir garsusis amerikiečių magas H. Thurstonas – „mano mieloji publika, aš padovanosiu jums šventę”, - prieš gastroles kalbėjo M.Wizard.

Tu tarpu pats A.Vilčinskas žiūrovų sako “nekankinsiantis” tik nauja savo kūryba. “Esu parašęs nemažai naujų dainų ir jomis tikiu. Tačiau, kaip neseniai pasakė Laima Vaikulė, žmonėms reikia naujų anekdotų ir senų dainų. Ir – jokiu būdu ne atvirkščiai”, - kalbėjo muzikantas.

Publikai savo kūrybą pristatys ir Arvydo sūnus Tadas. Profesionalus muzikantas, grojantis dviejuose orkestruose, negali atsispirti nei scenos traukai, nei kūrybai - Tadas kuria dainas, o neseniai dienos šviesą išvydo ir pirmoji jo kompaktinė plokštelė.

Visai vyriškai trijulei scenoje vadovaus Violeta Mičiulienė-Stefutė, nuo kurios juokų užkulisiuose krizena ir jos kolegos.

„Kelis metus praleidau televizijoje, be tiesioginio kontakto su žiūrovais. Todėl tiesioginio kontakto pasiilgau. Į koncertų sales grįžtu kaip vyras iš komandiruotės pas mylimą moterį“, - juokavo V.Mičiulienė.

Ketveriukės koncertas Klaipėdos koncertų salėje – spalio 18 d. 18 val.

Gemius

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder