"Hiperbolės" hitai ant "Muzikuojančio kelto" denio Joninių vakarą

"Hiperbolės" hitai ant "Muzikuojančio kelto" denio Joninių vakarą

Turbūt kiekvienas galėtų sudainuoti bent po vieną legendinės grupės "Hiperbolė" kūrinį. Juk tai - muzika, žavinti tiek lyrine melodija, tiek prasmingais tekstais. Taigi šios grupės gerbėjams - džiugi žinia: birželio 23 d., Joninių naktį, "Hiperbolės" šlageriai grįžta ant "Muzikuojančio kelto" denio kartu su grupės vokalistu, gitaristu bei daugumos dainų autoriumi Igoriu Berinu.

Ir grįžta su trenksmu, nes juos scenos grandas atliks kartu su jaunais talentingais muzikantais "Huge Soul", su kuriais I. Berinas susipažino jiems muzikuojant koncerte, ir tai, ką išgirdo, jam labai patiko. Taigi pasiūlė kartu atlikti visas "Hiperbolės" dainas. Jaunimas su džiaugsmu priėmė pasiūlymą ir jie jau trečius metus kartu sėkmingai koncertuoja.

"Jauni, bet profesionalūs, siekiantys kokybiško skambesio", - taip apie scenos partnerius "Huge Soul" atsiliepia legendinis atlikėjas, pabrėždamas, kad keturiasdešimt penkerių metų skirtumas netrukdo muzikantams rasti bendrą kalbą. "Labai norėjome atkurti "Hiperbolės" dvasią. Ir tikrai legendiniai kūriniai skamba kaip originalai. Mus vienija tie patys dievukai, mokytojai, iš kurių sėmėmės įkvėpimo: "Led Zeppelin", "Rolling Stones", "Deep Purple" gitaristas Ritchie Blackmore'as", - vardijo I. Berinas.

"Muzikuojančio kelto" šventinio reiso metu klausytojai turės galimybę ne tik išgirsti, bet ir kartu padainuoti tokius hitus kaip "Išgalvotas gyvenimas", "Pamiršk mane", "Aš ieškosiu Tavęs", "Kodėl?", "Vasara", "Aš dar dainuosiu" ir daugelį kitų, kuriuos vyresnioji publika iki šiol puikiai prisimena, o jaunesniems - tai tarsi atradimas.

Paklaustas, kaip per tiek daug metų scenoje neišblėso noras koncertuoti ar meilė daugybę kartų atliktoms dainoms, jis atsakė, kad scena jam yra kažkas užburiančio. Būta nemažai rimtų sveikatos problemų, tačiau viską išgyvenęs jis toliau lipa ant scenos. "Man tai yra didelis malonumas ir, nors turiu ilgametę patirtį, aš prieš kiekvieną koncertą jaudinuosi. Džiaugiuosi, jausdamasis reikalingas klausytojams, bei galimybe kurti, dainuoti", - mintimis dalinasi I. Berinas.

O liepos 7 d. "Muzikuojantis keltas" kvies visus kito scenos grando Ovidijaus Vyšniausko gerbėjus, skambant visų laikų gražiausioms atlikėjo dainoms, kartu romantiškai palydėti besileidžiančią saulę jūros vartuose.

Kas gali būti nuostabiau už tą akimirką, kai gyvai skambant per daugiau nei 40 metų scenoje išskirtinio balso tembro atlikėjo dainoms "Saulė leidžias", "Mažyte", "Išdalinau", "Žvaigždė rūke", "Žemyn upe", "Už tuos, kuriuos mylim" ir daugeliui kitų hitų bus galima pasigrožėti besileidžiančios saulės spindulių atspindžiais, ištįstančiais raudoniu ant vakarėjančio Klaipėdos uosto?

Informacija

Keltas išplaukia 20.30 val. iš senosios Smiltynės perkėlos, Danės g. 1, Klaipėda.
Plaukimo trukmė: 2 val.
Koncertų metu veikia baras.
Bilietus platina www.bilietai.lt.,
Papildoma informacija tel. +370 670 41252, el. paštas: [email protected].

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder