"G&G Sindikatas" į Klaipėdą atveš revoliuciją

"G&G Sindikatas" į Klaipėdą atveš revoliuciją

Balandžio mėnesį Klaipėdoje suliepsnos muzikinės revoliucijos ugnis, kurią degiu hiphopu užkurs kultiniai „G&G Sindikato” smogikai. Būtent šio mėnesio 25- dieną Svaras, Kastetas, Pushaz, Donciavas ir Mamania maištingoms uostamiesčio sieloms pristatys savo naujausią muzikinį manifestą.

Jau 20 metų šis kvintetas savo kūryba neleidžia mūsų visuomenei patogiai pro pirštus žiūrėti į savo ydas. O šios grupės kūrinius „Tomas” bei „Pasaka apie du brolius” tikriausiai atmintinai žino tūkstančiai lietuvių nuo Ignalinos iki Klaipėdos. Lietuviško hiphopo krikštatėviai „G&G Sindikatas” tęsia savo nepatogios tiesos šauklių misiją ir kviečia klaipėdiečius susipažinti su jų naujausio albumo „Revoliucijos garso takelis” muzika gyvo garso koncerte.

Renginio metu susirinkusius šokinėti į orą privers ne tik radijo hitais jau tapę „Guli guli“, „Laikas keistis“, „Žaibo rykštė“, bet ir dar Klaipėdoje gyvai negirdėti naujojo albumo kūriniai.

Albumo pristatymas uostamiestyje vyks jau Lietuvos muzikos grandų patikrintoje vietoje – LCC tarptautinio universiteto Michealsen centre. Čia savo turo „Tas bičas iš fojė” koncertą praėjusių metų gruodį surengė ir lietuviškos muzikos legenda Andrius Mamontovas.

Albumo „Revoliucijos garso takelis” pristatymo koncertai jau sudrebino Vilnių bei Kauną. Į juos susirinko šimtai grupės gerbėjų, o išankstinių bilietų kiekis ištirpo staiga, kaip pavasarinis sniegas. Todėl visi klaipėdiečiai, norintys savo mieste choru parepuoti su „sindikato smogikais”, turėtų nelaukti renginio dienos ir bilietu į hiphopo fiestą pasirūpinti iš anksto.

Bilietus į „G&G Sindikato” albumo pristatymo koncertą Klaipėdoje bus galima įsigyti nuo kovo 23 d. „Tiketa.lt” bilietų kasose bei jų internetiniame puslapyje www.tiketa.lt.

Gemius

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder