„Domino“ teatras pristato skandalingiausią ateinančių metų premjerą „Testosteronas“

„Domino“ teatras pristato skandalingiausią ateinančių metų premjerą „Testosteronas“

Stipriausių profesionalų komanda „Domino“ teatre pradeda pasiruošimą skandalingiausiai ateinančių metų premjerai – drastiškai komedijai be cenzūros „Testosteronas“. Žiūrovams tik nuo 18 metų skirtas pastatymas, išsiskiriantis tiesmuku, grubiu ir karštakošišku braižu, „Domino“ teatro scenoje –nuo 2015 m. kovo 14 dienos.

„Ištikimi mūsų teatro žiūrovai visada pasižymėjo atvirumu neįprastiems teatro žanrams ir drąsiems scenos eksperimentams. Spektaklis „Testosteronas“ neabejotinai bus drąsiausias ir skandalingiausias spektaklis mūsų repertuare, žymėsiantis naują teatro istorijos etapą taip, kaip prieš šešerius metus tai padarė spektaklis „Striptizo ereliai“, – sako „Domino“ teatro direktorius Egidijus Baranauskas.

Dvi valandas trunkantis spektaklis „Testosteronas“ pasakoja apie žlugusias vestuves, o tiksliau – apie tai, kas vyksta po to, kai nuotaka pabėga nuo altoriaus. Paliktas ir šoko ištiktas jaunikis, guodžiamas šešių artimiausių bičiulių, bando išsiaiškinti, kas atsitiko? Tačiau šios pastangos netrunka pavirsti beprotišku vyrų tarpusavio santykiu aiškinimųsi: karštakošiškomis muštynėmis, keliamais tostais ir rėksmingomis diskusijomis, vedančiomis prie šokiruojančių atradimų apie vyrų ir moterų santykius bei apie seksualinių poreikių skirtumus.

„Tai spektaklis, vyrišku žodynu ir vyriškais metodais, keiksmažodis po keiksmažodžio, smūgis po smūgio atskleidžiantis įskaudintų, pažemintų ir sužlugdytų vyrų, kurie iš paskutiniųjų stengiasi išlikti padėties šeimininkais, vidinį pasaulį. Šis pastatymas išsiskiria tuo, kad kūrybiniai darbai prasideda nuo neįprastos kiekvieno kūrybinės grupės nario savianalizės – nuo išpažinties sau, o tuo pačiu ir kitiems, apie silpnąsias, blogąsias ir ne pačias gražiausias žmogaus prigimties puses. Patikėkite, tai nelengvas darbas, tačiau tik jį atlikę galėsime atskleisti žiūrovui nagrinėjamų temų daugiaprasmiškumą ir įgyvendinti sudėtingas bei daugialypes spektaklio scenas“,– sako spektaklio režisierius Olegas Shaposhnikovas.

Ženklu N-18 žymimame spektaklyje vaidina aktoriai Andrius Bialobžeskis, Algis Ramanauskas, Eimutis Kvoščiauskas, Gytis Ivanauskas, Dalius Skamarakas, Andrius Žiurauskas, Algirdas Gradauskas, Mindaugas Ancevičius. Dailininkas – Voitekas Stefaniakas, kostiumų dailininkas – Juozas Statkevičius.

„Testosteronas“ pastatytas pagal 2007 metų to paties pavadinimo lenkų dramaturgo Andrzejaus Saramonovicziaus pjesę, iš karto tapusią kultine teatro pjese daugelyje Europos šalių. Šios pjesės pagrindu tais pačiais metais sukurtas kino filmas „Testosteronas“.

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder