Aurelijus Liškauskas: "Mes ne tik šoksime, bet ir šokiruosime"

Aurelijus Liškauskas: "Mes ne tik šoksime, bet ir šokiruosime"

Rugsėjo 28 d. ir spalio 6 d. Klaipėdos valstybinio muzikinio teatro baleto trupė žiūrovams žada parodyti kvapą gniaužiantį šokio ir muzikos šou pavadinimu „PILNA‘TIS“.

„Parodysime viską, ką iki šiol esame sukūrę geriausio. Tai bus šokio potvynis, – taip šou programą apibūdino baleto trupės vyriausiasis choregrafas Aurelijus Liškauskas. – Mes ne tik šoksime, bet ir šokiruosime įvairiais sapnų vaizdiniais, kurie vyksta „PILNA‘TIES“ metu“.

Pasak šou režisierių ir choreografų – Ingos Briazkalovaitės ir Ričardo Jankevičiaus – šiame koncerte publika išvys įspūdingiausius baleto trupės šokių pasirodymus ir šokio kompozicijas, pripažintas geriausiomis Lietuvos bei užsienio teatruose, šokių projektuose. Choreografinius etiudus lydės kino filmų garso takelių, kita šiuolaikiška muzika, skambės smuiko, violončelės solo.

„Per baleto trupės gyvavimo metus daug dirbome ne tik Klaipėdos muzikinio teatro scenoje, bet koncertavome ir užsienio teatrų scenose, šokių projektuose. Ten gimusių pasirodymų Klaipėdos publika iki šiol neturėjo galimybės išvysti. Todėl šokio ir muzikos šou „PILNA‘TIS“ yra sudėtas iš įvairių stilių ir žanrų iki šiol nematytų šokio kompozicijų, atspindinčių aštrias žmogiškas emocijas“, – pasakojo I. Briazkalovaitė.

Šou režisierius ir choreografas Ričardas Jankevičius įsitikinęs: „Parodysime tikrą gyvenimo pilnatį: begalinę meilę, aistrą, vienatvę, ilgesį ir... beprotybę“.

Gemius

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder