„Antikvariniai Kašpirovskio dantys“ albumo pristatymo turą pradeda išparduotu koncertu Kaune

„Antikvariniai Kašpirovskio dantys“ albumo pristatymo turą pradeda išparduotu koncertu Kaune

Vietoje nenustygstantys „Antikvariniai Kašpirovskio dantys” leidžiasi į nuo pat pradžios sėkmingą kelionę. Pirmasis naujo albumo „Problematika“ pristatymo turo koncertas – išparduotas.

Šį penktadienį, balandžio 21 dieną Kauno muzikos klube „Orixo“įvyksiantis grupės koncertas toli gražu neprimena problematiško. Tiek grupės, tiek organizatorių džiaugsmui bilietai į šį nuotaikingą koncertą išpirkti likus savaitei iki jo.

„Antikvariniai Kašpirovskio dantys“ prisipažino, jog šio koncerto laukia su nekantrumu. „Pamilom Kauną ir kauniečius vos išgirdę apie nutikimą su žirafa ir Antanu. Labai gera žinoti, kad simpatija abipusė. Bus smagi vakaruška!“, – teigia jie.

Visuomet stebinanti grupė išimties nepadarys ir šį kartą – visi pristatymo koncertai susidės iš dviejų dalių. Jų metu bus įgyvendinamos smagiausios muzikinės–teatrinės idėjos, o ištikimi grupės gerbėjai išgirs jau pamėgtas grupės „vizitines korteles“ – dainas „Į Venesuelą“, „Apie tai, kaip žirafa sumindė kaunietį Antaną“, „Joga – jėga“ bei naujo albumo „perliukus“ - „Indai“, „Žilvitis“.

Prieš pradėdami dvylika dainų „užtaisyto“ albumo „Problematika“ pristatymo turą, „Antikvariniai Kašpirovskio dantys“ įspėja, jog nors pasirodymai Lietuvos miestuose dėl renginio vietos, sezono gali skirtis, tačiau visus juos sies grupės energija, atiduodama žiūrovams koncertų metu.

„Mūsų muzika taip suburia ir įkrauna žmones, jog jie atiduoda visa savo energiją, nesvarbu, ar renginio vietoje būtų sėdimos, ar stovimos vietos, koncertas vyktų Klaipėdoje ar Vilniuje“, – teigia jie.

Palikti savo problemas namie „Antikvariniai Kašpirovskio dantys“ ir proto išvesti nori ir visus gerbėjus iš pajūrio, todėl albumo „Problematika“ pristatymo koncertas balandžio 29 dieną įvyks Klaipėdoje, „Kultūros fabrike“.

„Antikvariniai Kašpirovskio dantys“ - Apie tai, kaip žirafa sumindė kaunietį Antaną:

„Antikvariniai Kašpirovskio dantys“ - Indai:

Gemius

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder