Trimitatis. „Tautiniai instrumentai kitaip“

Trimitatis. „Tautiniai instrumentai kitaip“

Spalio 21 d. 18 val. Klaipėdos etnokultūros centras (Daržų g. 10) kviečia į XX tautinės muzikos ansamblių ir orkestrų festivalio „Trimitatis“ koncertą „Tautiniai instrumentai kitaip“.

Klausytojų lauks netikėtas muzikinis vakaras su profesionaliais tautinių muzikos instrumentų atlikėjais. Kolektyvas „Lajos“ (Ingrida Spalinskaitė – koncertinės kanklės ir džiazo muzikantė Justė Sakalytė), pristatys festivaliui skirtą meditatyvios-improvizacinės krypties programą. Birbynininkas Irmantas Mikalonis drauge su Dainiumi Žilinsku (klasikinė gitara) kvies į netradicinį muzikinio dueto dialogą. Palangos Stasio Vainiūno meno mokyklos (vad. Jurgita Petkutė-Marcinkienė) jaunimo kolektyvas „Ruzgelė” vakarą spalvins tradicinių instrumentų melodijomis. Dalyvių skaičius ribotas. Būtina išankstinė registracija tel. (8 46) 312 113.

Renginys bus fotografuojamas, filmuojamas, todėl informuojame, kad jūs galite būti matomas renginio nuotraukose ar vaizdo įrašuose, ir šios nuotraukos ar vaizdo įrašai gali būti patalpinti viešai prieinamuose socialiniuose tinkluose ar media priemonėse.

Primename, kad renginių metu privaloma laikytis visų LR Vyriausybės nustatytų sveikatos saugos taisyklių ir rekomendacijų.

Skaitomiausi portalai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder