"Vaikų Eurovizijos" dalyvei - 10 tūkst. litų parama

"Vaikų Eurovizijos" dalyvei - 10 tūkst. litų parama

Lietuvai "Vaikų Eurovizijoje" šeštadienį atstovausianti palangiškė Paulina Skrabytė jaučia ne tik artimųjų bei draugų, bet ir Palangos miesto savivaldybės palaikymą – siekiant paskatinti jaunąją solistę, iš Savivaldybės administracijos direktoriaus rezervo fondo jai skirta 10 tūkst. litų. Toks sprendimas priimtas atsiklausus miesto tarybos narių nuomonės.

"Šie pinigai skirti ne tik kaip finansinė pagalba, rengiantis konkursui, bet ir kaip paskatinimas siekti pergalių, juo labiau kad "Vaikų Eurovizija" dešimtmetei mergaitei yra nemažas išbandymas. Savivaldybė remia ir rems jaunus žmones, kurie laimi respublikinius konkursus, dalyvauja tarptautiniuose bei taip garsina Palangos vardą", - sakė Savivaldybės administracijos direktorė Akvilė Kilijonienė.

Beje, sveikindami su pergale nacionalinėje "Vaikų Eurovizijos" atrankoje, Palangos vadovai Paulinai padovanojo didžiulį minkštą meškiną.

Kartu su dešimtmete palangiške į Jerevaną šeštadienį išvyko Lietuvos delegacijos "Vaikų Eurovizijoje" vadovas, LRT vyriausias prodiuseris Audrius Giržadas, pianistas ir jaunosios dainininkės pritariantys balsai – Kauno "DND" studijos grupės "Ups" nariai.

Nacionalinę "Vaikų Euroviziją" P. Skrabytė laimėjo su daina "Debesys". Dešimtmetės kūrybos dainą padėjo sutvarkyti prodiuseris Mindaugas Lapinskis, o jos vokalu pasirūpino mokytoja Diana Beržanskienė.

"Vaikų Eurovizijos" konkursas vyks gruodžio 3 d.

 

Skaitomiausi portalai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder