Spalvingas duetas - apie koncertą Klaipėdoje

Spalvingas duetas - apie koncertą Klaipėdoje

Po Lietuvą keliaujantis Jurgio Didžiulio ir Ericos Jennings duetas „The Ball & Chain” su savo naujuoju koncertiniu turu nusprendė aplankyti ir Klaipėdą. Apie projektą intriguojančiu pavadinimu „Bad ass retro“ potalui VE.lt sutiko papasakoti koncertui besiruošiantis Jurgis Didžiulis.

- Kas tai per projektas ir kas slypi už jo pavadinimo?

- Tai labai smagus renginys, kuris jau siautė Vilniuje ir Kaune. Dabar atėjo eilė ir pajūriui. Visa koncerto idėja – tai parodyti, jog retro vakarėlis gali būti ir be to kičo, su kuriuo vyksta panašaus pobūdžio vakarėliai. Mūsų retro bus labiau „punk“ - pašėlęs ir neįprastas.

- Nepaisant temos, kuo dar jis skirsis? Galbūt Klaipėdai pateiksite kažkokių naujovių?

- Stengsimės likti ištikimi pirminei savo idėjai ir visiems dovanoti vienodai kokybišką reginį. Klaipėdoje šoks vietiniai Lindy Hop šokėjai, o atėję su retro apranga dar ir galės pasinaudoti specialiomis nuolaidomis. Tikimės labai daug žiūrovų, šokių, veiksmo ir itin geros nuotaikos!

- Jei jau prakalbome apie publiką, ką galėtumėte pasakyti apie pajūrio gyventojus?

- Kiek esame buvę – tai labai šilta ir audringa publika, su kuria gali daug bendrauti. To paties lauksime ir dabar. Noriu paprašyti visų, kurie ateis, kad šoktų bei dainuotų su mumis kartu.

- Priminkite, kada ir kur vyks koncertas?

- Be abejo – visų lauksime penktadienį, balandžio 27 dieną, Švyturio menų doke. Bus tikras „Bad ass retro“. Lauksime ne tik jauniausių, bet ir vyresnių savo gerbėjų, kadangi vakarėlio stilius visiems leis pajudėti šokių aikštelėje. O tuos, kurie negalės būti su mumis, kviečiu balandžio 26 dieną internete pasižiūrėti pirmojo koncerto filmuotą medžiagą – po jos ne vienas persigalvos ir nuspręs ateiti!

Dėkojame už atsakymus ir linkime Jurgiui bei Ericai didžiausios sėkmės Klaipėdoje!

Skaitomiausi portalai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder