Premjera: Artėjant Šv. Valentino dienai Mia pristato sentimentalių filmų įkvėptą dainą

Premjera: Artėjant Šv. Valentino dienai Mia pristato sentimentalių filmų įkvėptą dainą

Atlikėja Mia Pilibaitytė visus įsimylėjėlius sveikina su artėjančia šv.Valentino diena ir pristato specialiai šiai progai sukurtą savo dainą “Meilė kaip kine”.

“Sukūriau šią dainą įkvėpta tyriausio ir gražiausio jausmo – meilės. Mano gyvenimas, kaip amerikietiški kalneliai, todėl prisiminiau Holivudo kultines aktores Marilyn Monroe, Katherine Hepburn, Greta Garbo, Elizabeth Taylor bei senus amerikietiškus filmus, kuriuose meilė buvo paslaptinga, bet tuo pačiu tyra ir tikra. Sudėjau visus šiuos jausmus į savo vienintelę dainą, kurioje nėra išsiskyrimo, skausmo, neapykantos. Noriu visiems padovanoti šiltą, nuoširdumu alsuojantį jausmą šv.Valentino dienos proga. Tikiuosi, kad man tai pavyko.”

“Labai norėčiau padėkoti prisidėjusiems prie šitos dainos: Tomui Kondrackiui, už mano idėjų įgyvendinimą, ir Mariui Matulevičiui, už dainos skambesį.

Ir aišku, Jums mielieji mano bičiuliai! Su artėjančia šv.Valentino diena! Mylėkite, nes meilė - vienintelė gyvenimo jėga, kuri mus pakelia aukščiau, nei skrenda paukščiai!”

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder