Pranciškonų vienuolis tapo muzikos žvaigžde (video)

Pranciškonų vienuolis tapo muzikos žvaigžde (video)

Italijoje kyla neįprasta muzikos žvaigždė. Pasaulinio garso studija „Decca Records“ paskelbė apie milijoninį kontraktą su vienu pranciškonų vienuoliu iš Asyžiaus.

Vaikystėje Alessandro Brustenghi klausė Michaelo Jacksono ir svajojo tapti būgnininku, tačiau gyvenimo kelias nuvedė į vienuolyną. Vis dėlto net ir tokia atoki vieta kaip Asyžius nesutrukdė jam tapti bene pirmuoju vienuoliu, taikančių į populiariosios muzikos superžvaigždes.

A. Brustenghi atsitiktinai atrado Mike`as Hedgesas, kuris jau buvo pavargęs dirbti su tokiomis įžymybėmis kaip U2 ir keliaudamas po Italiją ieškojo naujo talento, galinčio iš naujo jį įkvėpti. Išgirdęs išskirtinį A. Brustenghi balsą, M. Hedgesas tuoj pat pasiūlė įrašyti keletą įrašų.

„Iš pradžių maniau, kad reikės dainuoti su choru, kad būsiu choristas. Bet kai išsiaiškinau, kad ne, išsigandau. Juk jie pasakojo man apie visokius interviu, spaudą, kameras“, – kalbėjo pranciškonų vienuolis.

Pasirašęs kontraktą A. Brustenghi gavo progą pirmą kartą gyvenime skristi lėktuvu – įrašinėti teko Londone, toje pačioje studijoje, kurioje savo laiku dirbo grupė „The Beatles“.

„Decca Records“ žada gerbti A. Brustenghi poreikius ir saugos jį nuo pernelyg didelio dėmesio. Pranciškonai griežtai laikosi neturto principo, todėl visus uždirbtus pinigus A. Brustenghi skirs mažesniųjų brolių ordinui, kuris vykdo labdaringą veiklą.

„Dabar didžiausias iššūkis mano gyvenime – suprasti, kam viso to reikėjo Dievui. Žinau, kad tai pašaukimas. Tačiau toks neįprastas. Juk aš drovus žmogus, kuris mėgsta tylą. Daugybę metų praleidau toje pačioje vietoje. O dabar atsiveria pasaulis. Kodėl aš?“ – svarstė vienuolis

Pirmasis A. Brustenghi albumas, pavadintas „Balsas iš Asyžiaus“, pasirodys spalio 15-ąją.

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder