Pirmą solinį koncertą Klaipėdoje surengsianti Evgenya Redko: kiekvienas koncertas vis kaip nauja patirtis

Pirmą solinį koncertą Klaipėdoje surengsianti Evgenya Redko: kiekvienas koncertas vis kaip nauja patirtis

Metų proveržio statulėle muzikiniuose apdovanojimuose „M.A.M.A.“ apdovanota atlikėja Evgenya Redko ir toliau sėkmingai kopia savo karjeros laiptais. Jos muzikos klausosi tūkstančiai klausytojų, o į koncertus susirenka gausybė gerbėjų. Išskirtinę galimybę turės ir Klaipėdos gerbėjai. Jau šį penktadienį žinoma kūrėja surengs pirmąjį solinį koncertą pajūryje, unikalioje erdvėje „Šiaurinis ragas“.

„Jau kuris laikas didžiąją dienos dalį praleidžiu kurdama studijoje, šiuo metu įrašinėju antrąjį albumą. Kad ir kaip vertinu šį kūrybinį laiką, sulyginti to su buvimu scenoje ko gero neįmanoma. Dainuoti scenoje klausytojams yra tam tikras viso kūrybinio darbo ir proceso įprasminimas. Kiekvienas koncertas vis kaip nauja patirtis, kurią sukuriame su klausytojais, dalinamės ir kartu vieni kitus maitiname emocijomis bei jausmais. Esu labai stipriai pasiilgusi koncertų ir kiekvienas iš jų man yra savaip ypatingas“, – atvirauja Evgenya.

Šią vasarą Klaipėdoje renginių organizatoriaus Jevgenijaus Sokolovo iniciatyva įkurtoje unikalioje renginių erdvėje „Šiaurinis ragas“ pasirodys daugybė ryškiausių šalies atlikėjų tokių kaip Jazzu, 8 Kambarys, G&G Sindikatas, Justinas Jarutis ir Jovani bei daugelis kitų. Kokybiškos muzikos išsiilgusi publika turės galimybę ne tik išgirsti įvairius atlikėjus, bet ir aplankyti unikalią renginio erdvę, apsuptą vandens.

Pasak penktadienį Klaipėdoje koncertą surengsiančios dainininkės, tai bus pirmasis jos solinis koncertas pajūryje. Tiesa, mergina su pajūrio publika yra susipažinusi koncertuodama su „Lilu ir Innomine“.

„Koncertuoti Klaipėdoje teko kelis kartus su grupe „Lilas ir Innomine“, taip pat su projektu „PAI X“, bet ateinantis koncertas penktadienį bus pirmasis mano solo pasirodymas pajūryje. O iš ankstesnių koncertų su grupe atsimenu vieną dalyką, kad Klaipėdos publika labai daininga, tad pažiūrėsime, ar vis dar išsilaikiusi tokia pati“, – šmaikštauja atlikėja.

Penktadienį įvyksiančiame koncerte dainininkė žada atlikti ir žinomiausius savo kūrinius, tokius kaip „Žinom Tik Mes“, „Ką Man Nori Pasakyt“, „Karšta“ ir daugelį kitų. Evgenya neslepia džiaugsmo, kuomet jos dainas kartu dainuoja ir susirinkusios minios.

„Išgirsti, kaip publika dainuoja kartu su manimi yra neapsakomas jausmas, jaučiasi labai stiprus ryšys, toks jausmas lyg vyksta mūsų bendras koncertas. Klausytojų energija ir nusiteikimas koncerto metu yra vienas didžiausių faktorių, kuris prideda papildomos varomosios jėgos būnant scenoje. Ir tai yra nerealu, sukurti šiuos įspūdžius kartu, kurių nepamiršime labai ilgą laiką“, – džiaugiasi sparčiai populiarėjanti dainininkė.

Bilietus į visus „Šiauriniame rage“ įvyksiančius koncertus, tarp kurių ir Evgenya Redko, platina bilietai.lt.

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder