Perkusininkas Gintas Gascevičius Ginc pristato naują 13 minučių ir 13 sekundžių trukmės video klipą, kurio garsą  įrašė vien tik su metronomais

Perkusininkas Gintas Gascevičius Ginc pristato naują 13 minučių ir 13 sekundžių trukmės video klipą, kurio garsą įrašė vien tik su metronomais

Išleidęs jau tris solinius albumus perkusijos meistras Gintas Gascevičius arba tiesiog GINC ir toliau nerimsta. Pristato naują vaizdo klipą "Pacemaker".

"Nepatikėsit, kūrinys įrašytas vien tik su metronomais",- taip žinomas perkusininkas, grupės "BIX" narys Gintautas Gascevičius arba tiesiog GINC pristato savo naują video darbą. Ieškant tinkamos akustikos buvo išbandyta ir daugiabučio laiptinė, ir arena, ir neveikianti gamykla. Jau baiginėjant garso įrašą, buvo aiški būsimo video darbo idėja.

Tai jau ne pirmas vaizdo klipas sukurtas drauge su talentinga režisiere Goda Mazrimaite.

Kūrinys gana ilgas, 13 minučių ir 13 sekundžių trukmės. Sunkiausia buvo susivaldyti nuo pagundų naudoti specialius efektus, norėjosi nepamesti organiško paprastumo išlaikant pasakojimo vientisumą.

"Pacemaker" tai apie ritmą, kuris yra visur, ląstelėse, organuose, gyvūnuose, augaluose ir netgi negyvoje gamtoje, pvz. saulės ciklai. Ir žmogaus gyvenime gausu ritmo, tiek sociume tiek kasdienėje rutinoje.

O, beje, šiuo žodžiu "pacemaker" yra vadinamos ritmą duodančios ląstelės organuose, taip pat ir lenktynėse tempą užduodantis pirmaujantis sportininkas.

Šis klipas yra video darbų ciklo dalis, greitu laiku planuojama pristatyti sekanti šio ciklo klipą.

Šiuo metu Gintas intensyviai dirba prie performansinio spektaklio pagal J.V. Getės “Fausta”, kurį planuoja parodyti pasibaigus covido-19 apribojimams. Pasak perkusininko, tai didžiulis Iššūkis, todėl dabar visos mintys nukreiptos tik į "Fausto" pastatymą. Šiuos darbus iš dalies finansuoja Lietuvos kultūros taryba.

Malonaus žiūrėjimo!

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder