Naujame Karinos Krysko-Skambinės vaizdo klipe - kova už gyvenimą

Naujame Karinos Krysko-Skambinės vaizdo klipe - kova už gyvenimą

Trečiadienio vakarą naujienų agentūros ELTA spaudos konferencijų salė žurnalistus pasitiko neįprastai - susirinkę žurnalistai skendėjo tamsoje, ant stalo smilko dešimtys žvakių. Prie stalo susėdo krauju pasruvęs Egmontas Bžeskas, Arvydas Martinėnas-Vudis bei kraujuojančią kiaulės širdį rankose laikanti ir blyškiu grimu pasipuošusi Kasrina Krysko. Pasieniais išsirikiavę vaiduokliškos išvaizdos aktoriai vardijo mistinius skaičius, randuotas kultūristas dalino kraują primenantį vyną...

Taip neįprastai naujienų agentūroje ELTA pristatytas naujas Karinos Krysko-Skambinės vaizdo klipas kūriniui "Jausmų labirinte".

"Neverta aukoti gyvybės dėl trumpos nevilties. Gyvenimas - vertingiausias dalykas šiame pasaulyje - saugokite jį", - prieš prasidedant vaizdo klipui pareiškė pristatymo vedėjas.

Iškart po vaizdo klipo K. Krysko įsėdo į gatvėje jos laukusį prabangų automobilį, vairuojamą žudiko kauke pasidabinusio vairuotojo.

Pasak kūrėjų, vaizdo klipe panaudoti kadrai iš 2015 metais pasirodysiančio siaubo filmo. Prie jo kūrimo prisidėjo E. Bžeskas, A. Martinėnas-Vudis, Lukas Pačkauskas, Rūta Lukoševičiūtė ir kt.

Vaizdo klipas, savo stilistika primenantis filmą "Skambutis", pasakoja istoriją apie merginą, kuri kamuojama nelaimingos meilės, ryžtasi nusižudyti ant traukinio bėgių. Vis dėlto lemiamu momentu mergina supranta, jog aukoti gyvybę dėl trumpalaikės meilės neverta.

Anot vieno iš vaizdo klipų kūrėjo E. Bžesko, ši tema yra jautri, tačiau prevencija - būtina, ir apie tai reikia kalbėti.

"Norime optimistiškai pasakyti - gyvenimas tęsiasi", - teigė E. Bžeskas.

Pasak jo, pristatyti vaizdo klipą tokioje neįprastoje vietoje paskatino noras praplėsti ribas ir įrodyti, jog ir paprasta, biuro aplinka, yra tinkama vieta tokio pobūdžio renginiams.

Gemius

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder