Nauja interneto sensacijos dueto „2Kvėpavimas“ daina: laikas palikti komforto zoną

Nauja interneto sensacijos dueto „2Kvėpavimas“ daina: laikas palikti komforto zoną

Interneto sensacija „2Kvėpavimas“ tikrą snieguotą žiemą pasitinka su nauja daina „Tave radau“, kuri dueto gerbėjus turėtų nemenkai nustebinti. „Tai visiškai kitokio stiliaus kūrinys, nei buvo iki šiol. Pažiūrėsime, kaip žmonės reaguos“, – šypteli vienas grupės narių Denisas.

Įprasta dueto muzika – multistilistinis repo, šokių ir popmuzikos lydinys, tačiau dainoje  „Tave radau“ repo nėra, skambesys – naujas, artimesnis popstandartui. „Žinoma, paprasčiausia gyvenime nieko nekeisti. Kaip atsisėdai į traukinį su pavadinimu „tas pats patikimas stilius“, taip ir važiuoti. Tačiau, mes supratome, kad kada, jei ne dabar. Geresnio laiko palikti komforto zoną nebus. Kol dar esame vietos po saule ieškanti jauna grupė, galime drąsiai laužyti savo standartus. Nes kuo toliau, tuo bus sunkiau“, – sako „2Kvėpavimas“ nariai.

Paklaustas, ar nebijo, kad pakeitęs stilių, gali sulaukti netikėtos gerbėjų reakcijos, Denisas purto galvą. „Pirmas dalykas, kurį noriu pasakyti: aš neužsidarysiu viename stiliuje. Ateityje bus visokių dainų: repo, trepo, pop, gal dar užeis noras ką nors išbandyti. O antra: manau, kad esu morališkai pasirengęs „hate“ atakoms. Nesvarbu, ką bedarytume, jų visada bus.

Kadangi esame internete žinoma grupė, nuolat sulaukiame komentarų ir žinučių, kuriuose ne tik pagyros. Žmonės dažnai auklėja, patarinėja, ko nedaryti. Kartais tiesiog turi problemų ir randa sprendimą išsilieti po mūsų dainomis. Ir aš tai priimu, kaip muzikanto gyvenimo dalį, kurios gal ir būtų smagu išvengti, bet, deja, dar niekam nepavyko“, – sako jis.

Dainos „Tave radau“ žodžiai gimė labai lengvai ir spontaniškai. Denisas pasakojo, kad norėjo, jog klausantis apimtų šiltas, paprastas jausmas. „Dabar situacija aplink sudėtinga, todėl žmonėms reikia paprastumo, neužkrauti jų dar papildomai sudėtingom mintis ir permąstymais. Muzika turėtų tapti saugiu prieglobsčiu, kuriame pasijustume jaukiai ir atsipalaiduotume“, – sako jis.

„2Kvėpavimas“ jau turi parengęs  visą būsimojo debiutinio albumo medžiagą. Jame šiuo metu numatyta 14 kūrinių. Dalis jau žinomi, superhitais tapę: „Leidžiu tau viską“, „Magija“, „Paranoja“, „Vasarinė mergaitė“.

Kita dalis – visiškai nauji ir negirdėti kūriniai, kurių žodžiai jau parašyti, tačiau muzika dar nebaigta. „Pandemija labai pristabdė darbus. Manome, kad albumą išleisim, kai ji baigsis ir galėsime saugiai koncertuoti. Norisi didelio ir smagaus koncerto ta proga. Labai jo to pasiilgome“, – sako dueto nariai.

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder