Naują dainą pristatantis Merūnas: nesuprantu, kur dingsta diena

Naują dainą pristatantis Merūnas: nesuprantu, kur dingsta diena

Merūnas pristato pačią naujausią savo dainą „Balta naktis“ iš būsimojo, jau antrojo, lietuviško albumo. Pirmą kartą daina viešai nuskambėjo prie Santaros klinikų. Ją Merūnas atliko dėkodamas Lietuvos medikams. Dabar kūrinys pasiekė ir visus interneto vartotojus.

„Balta naktis“ tampa įvadu į naują Merūno albumą, kuris turėtų būti baigtas prieš Kalėdas. Jį vienas geriausių šalies tenorų kuria su puikia komanda. „Baltos nakties“ žodžius parašė dainininkė ir viena talentingiausių tekstų autorių Ieva Narkutė, o muziką kūrė Vytautas Bikus. „Pirmą kartą dirbu su šiuo kompozitoriumi. Auros, atrodo, iškart sutapo. O Ieva yra parašiusi žodžių, kurie tapo mano dainomis, tai ji – išbandytas bendražygis“, – džiaugėsi Merūnas.

Jis neneigia, kad karantinas apribojo ir apsunkino dainų įrašus, tačiau, persiorientavus ir prisitaikius prie aplinkybių, jie – įmanomi. „Viskas vyksta kiek lėčiau, nei klostytųsi įprastai, jei visi susėstume drauge studijoje, bet, pasitelkus šiuolaikines priemones, susidorojame ir nuotoliniu būdu. Aptariame ir susideriname tekstus, kompozitorius atsiunčia muziką, surepetuoju namuose, įrašau vokalą ir tada belieka suvedimo darbai“, – pasakojo Merūnas.

Jis nusiteikęs po naują dainą klausytojams pristatyti kas kelis mėnesius ir nekantriai laukia, kada bus daugiau aiškumo dėl koncertų rengimo. Pirmasis, didelio populiarumo sulaukęs jo darbas „Muzika – Lietuvai“ buvo sukurtas ir drauge su Lietuvos valstybiniu simfoniniu orkestru įrašytas beveik prieš ketverius metus. Jo pristatymai arenose su gyvu orkestru žiūrovams įsiminė kaip ypač didingas reginys. „Ir šio, dar pavadinimo neturinčio, albumo pristatymo koncertai tikrai įvyks. Neaišku tik kada ir kokie jie bus“, – sako dainininkas.

Pastarąjį mėnesį, kaip ir dauguma šalies gyventojų, Merūnas daugiausia laiko praleidžia namuose su šeima: žmona Erika ir dviem aktyviais sūneliais Ajumi ir Herkumi. „Su jais tikrai niekada nebūna nuobodu. O dar kai vaikų priežiūrą reikia derinti su įrašais, nespėju susigaudyti, kur dingsta diena“, – juokiasi dainininkas, paklaustas, ar neprailgo laikas.

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder