"Lietuvos balse" gimęs duetas susidainavo

"Lietuvos balse" gimęs duetas susidainavo

"Lietuvos balso" 7-ajame sezone susipažinę klaipėdietis, dainininkas, radijo laidos ir renginių vedėjas Simas Buziliauskas ir Gabrielė Nausėdaitė (Gabi Grace) pristato naują dainą "Tavo" ir naują dainų apie meilę trilogiją.

Kaip užsimezgė jūsų pažintis?

- Taip jau atsitiko, kad "Lietuvos balso" 7-ojo sezono nokautų etape vienas po kito buvome pasodinti ant karštųjų kėdžių, kur ir susipažinome, - atviravo S. Buziliauskas.

- Kai sėdėjome vagysčių zonoje ant kėdžių, net nenumaniau, kad su tuo "pliurpaliniu" kada nors dainuosime ar tuo labiau kursime dainas, galvojau - tu kalbėk kalbėk, man mažiau reikės, - pasakojo Gabrielė Nausėdaitė (Gabi Grace).

- Pirmą kartą pamatęs Gabrielę, net nenumaniau, kad artimoje ateityje tiek laiko leisime kartu. Kai po Justino Jaručio "išdavystės" apsiašarojusią Gabrielę intuityviai apkabinau paguosti, tikrai negalvojau, kad jau po poros mėnesių dainuosime kartu ir kursiu Gabrielei dainas. Beje, po dar vieno dalyvio pasirodymo nokautuose buvau "iškituotas" ir pats. Ilgai neliūdėjau, nes užkulisiuose sutikau Gabrielę", - pasakojo Simas Buziliauskas (SIMÒ).

Atlikėjai šį momentą tapatina su jų istorijos pradžia - keletas žodžių, keletas žinučių, dar keletas laimingų sutapimų ir duetas susidainavo.

Apie ką naujasis kūrinys?

- Pirmuoju kūriniu pasirinkome dainą „Tavo”, nes šiuo keistu laikotarpiu pasigedome tikrumo. Norėjome priminti, kad laimė yra paprastuose kasdieniuose dalykuose, o ir skambesys, kurio siekėme mums, pagaliau patiko. Tai pirmoji iš trijų planuojamų mudviejų dainų, kurios visos, žinoma, bus apie meilę, - atviravo Simas.

Kodėl dainos apie meilę?

- Meilės niekada nebus per daug, laimingi žmonės, kurie turi savo mūzas, įkvepiančias kurti apie meilę, - atsakė Simas.

Simas atskleidė, kad ši daina ir kitos, kurios netrukus išvys dienos šviesą, yra įkvėptos Gabrielės. „Lietuvos balse” dainininkai tikina atradę daugiau, nei tuo metu manę. Simas teigia, kad kartais pajuokauja laimėjęs didįjį prizą, kurio net organizatoriai nenumatė.

Gemius

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder