Leon Somov ir Alanas Chošnau griauna mitus – muzika neturi ribų

Leon Somov ir Alanas Chošnau griauna mitus – muzika neturi ribų

Jau šį rudenį didžiąsias šalies arenas ir koncertų sales sudrebins išskirtinis šiuolaikinės muzikos kūrėjų šou. Vardan įspūdingo reginio ir kvapą gniaužiančių potyrių, pečius surėmė ir jėgas suvienijo atlikėjas Alanas Chošnau ir muzikos prodiuseris Leon Somov. Jau šiandien dienos šviesą išvys naujas kūrinys „Mano naktys“, kurį artėjančiuose pasirodymuose gerbėjai kviečiami išgirsti ir gyvai.

Naujiena muzikos padangėje

Žinomo atlikėjo A. Chošnau ir su užsienio įrašų kompanijomis šiuo metu dirbančio L. Somov bendras kūrinys „Laukiau ilgai“ sėkmingai debiutavo dar šiemet. Vos dienos šviesą išvydusi daina akimirksniu užkariavo klausytojų širdis.

Todėl gerbėjų paskatinti,  atlikėjai  jau įrašinėja bendrą muzikos albumą ir ruošiasi  šį rudenį planuojamam  koncertiniam  turui „Planetos“. 

Mintis įgyvendinti bendrą projektą gimė netikėtai, bet labai natūraliai

„Susitikome studijoje kurti bendros dainos ir žingsnis po žingsnio kilo mintis apie tolimesnį  bendradarbiavimą. Išleidus pirmąjį bendrą singlą labai susibendravome, o idėjos ėmė vyti viena kitą. Todėl nusprendėme toliau kurti ir stebinti klausytojus.

Projektą „Planetos” inspiravo  NASA audio įrašas, kuriame pirmą kartą paviešinti Saulės sistemos planetų skleidžiami garsai. Pamanėme, kad būtų labai įdomu ir neįprasta sukurti muziką  tokius garsus moduliuojant dainose. To pasaulyje dar niekas nėra bandęs”- gimusia nauja idėja dalinosi Leon Somov.

Sujungti skirtingus muzikos stilius atlikėjus paskatino gilus tikėjimas, kad muzikai neegzistuoja nei ribos nei taisyklės.

Futuristinis muzikos šou nustebins net didžiausius kritikus

Didžiuosiuose Lietuvos miestuose − Vilniuje, Kaune, Klaipėdoje, Panevėžyje, Šiauliuose ir Palangoje koncertus surengsiantys atlikėjai kvies ne tik pamatyti užburiantį pasirodymą, bet ir specialiųjų, novatoriškų efektų pagalba nukels gerbėjus į kosmoso platybes.

Tai tikrai nebus įprastas koncertas. Pasitelkiant naujausias technologijas ruošiama įspūdinga šou programa, dominuos sudėtingi techniniai sprendimai, sales užlies kokybiškos muzikos skambesys“, − pasakojo renginio organizatorių „Stambus planas“ atstovė Olga Zacharova.

Muzikos kūrėjų teigimu, koncertams ruošiamasi itin atsakingai. Didelio kruopštumo ir atsidavimo reikalauja ne tik pats kūrybos procesas, bet ir aukštos kokybės vizualinių, technologinių sprendinių įgyvendinimas.

„Mūsų tikslas yra palikti nepamirštamą įspaudą Jūsų širdyse ir mintyse sukuriant  unikalų potyrį. Kiekvieną salę paversime skirtinga planeta, kurioje vyraus muzikos ir ambicingų vaizdinių sinergija.” -mintimis dalinosi atlikėjai.

Planetų garsai kosmose, muzikos garsai Žemėje

Pasak atlikėjo A. Chošnau, neeilinė kosminė koncertinio turo tema pasirinkta neatsitiktinai – ji  sieja tiek muziką, tiek visą žmoniją.

„Planetos jungia mus savo paslaptimis, daugeliui kelią susižavėjimą, skatina kūrybiškumą. Tikiu, kad erdve sklindanti muzika įsiskverbia į pasąmonę ir žadina žmones. Ji turi galią perkrauti mūsų žemiškus kūnus ir sukurti tokią ypatingą vietą, kurioje gimsta naujos mintys, jausmai ir idėjos...“,− atviravo atlikėjas.

Pašnekovas teigia tikintis šio naujo projekto ateitimi ir vertina naują kūrybinę patirtį su Leon Somov. Pasak A. Chošnau: „Šiuose koncertuose pasijusite taip, lyg nustoja veikusi Žemės gravitacija ir mes visi planetomis imame keliauti šviesos greičiu!“

Kviečiame pasiklausyti naujos Leon Somov ir Alano Chošnau dainos „Mano naktys“:

Koncertai vyks:

Lapkričio 18 d. Klaipėdos „Švyturio” arenoje (bilietus galite įsigyti jau dabar: kakava.lt)

Lapkričio 21 d. Šiaulių arenoje (bilietus galite įsigyti jau dabar: ticketmarket.lt)

Lapkričio 27 d. Panevėžio „Cido“ arenoje (bilietus galite įsigyti jau dabar: tiketa.lt)

Gruodžio 1 d.  Vilniaus „Siemens“ arenoje (bilietus galite įsigyti jau dabar: tiketa.lt)

Gruodžio 2 d. Kauno „Žalgirio” arenoje (bilietus galite įsigyti jau dabar: tiketa.lt)

Gruodžio 17 d. Palangos koncertų salėje (bilietus galite įsigyti jau dabar: kakava.lt)

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder