Kirkorovas Klaipėdą prilygino Majamiui

Kirkorovas Klaipėdą prilygino Majamiui

Trečiadienio vakarą gausiai į "Švyturio areną" susirinkusiems klaipėdiečiams buvo pristatytas techniškai sudėtingas ir įspūdingas Rusijos estrados grando Filipo Kirkorovo koncertas "Kitoks".

Naujosios technologijos, 3D grafika, kompiuteriniai ir animaciniai efektai, keičiami kostiumai kūrė įspūdingą reginį. Besikeičiančioje scenoje žibėjo žvaigždės, liepsnojo ugnis, šėlo audringa jūra ir dužo stiklai.

"Sveiki brangieji", "Ar jums patinka", "Man - labai", - daininkas nevengė pademonstruoti lietuvių kalbos gebėjimų.

Arogancija dažnai garsėjantis atlikėjas betarpiškai ir nuoširdžiai bendravo su Klaipėdos publika. Nevengdamas artimesnio kontakto - ne tik vaikščiojo tarp žiūrovų, bet ir važinėjo triračiu į kurio priekabą su šmaikščiu užrašu "Filiečka" krovė glėbius gerbėjų gėlių.

Publika išgirdo ir pasakojimą apie tai, kad F.Kirkorovas dar prieš 25-erius metus pirmąkart apsilankė Lietuvoje ir nuo tada jis jaučia ypatingą ryšį su mūsų šalies žmonėmis.

„Baltijos šalys tuomet mums atrodė užsienis. O Klaipėda - iš viso - tarsi Majamis“, - priiminė dainininkas.

Tradiciškai moterys apipylė savo numylėtinį ne tik gėlių puokštėmis, bet ir bučiniais. Nors bilietai į F. Kirkorovo koncertą kainavo nuo 90 iki 240 litų, tuščių vietų arenoje praktiškai nebebuvo.

Daugiau nei dvi valandas "Švyturio arenoje" skambėjo tiek naujos Filipo Kirkorovo dainos, tiek senieji hitai, kaip "Bez menia tebe liubimaja...", "Viva Victoria", "Žestokaja liubov" ir kitos. Įsismaginusi publika traukė dainas kartu ir ilgai nepaleido iš scenos savo numylėtinio.

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder