Interneto sensacija „2Kvėpavimas“ ir Irūna pristato atgimusį Kalėdų superhitą

Interneto sensacija „2Kvėpavimas“ ir Irūna pristato atgimusį Kalėdų superhitą

Internete žaibiškai išpopuliarėjęs duetas „2Kvėpavimas“ drauge su Irūna pristato naują superhito „Švęsim Kalėdas kartu“ versiją, kurią teisingiau vadinti dviejų dainų – seno hito ir naujo, dar negirdėto kūrinio, mashup. Dainoje – visiems žinomas priedainis, kurį atlieka Irūna, ir visiškai nauji žodžiai, kuriuos sukūrė „2Kvėpavimas“. „Mes – kaip eglutė, o ji – žvaigždė jos viršūnėje“, – apie bendrą kalėdinę dainą su Irūna sako „2Kpėpavimas“.

„Kalėdos jau ant nosies ir man netikėtai šovė mintis suteikti antrą kvėpavimą, tik jau mūsų stiliumi, legendiniam Irūnos hitui „Švęsim Kalėdas kartu“, – pasakojo dueto narys Dima. Ilgai nedelsęs, jis idėja pasidalijo su kitu grupės nariu – Denisu ir abu sėdo kurti teksto. „Žinojom, kad Irūna nebus prieš, nes nuo pat mūsų grupės atsiradimo jautėme didelį jos palaikymą“, – sako abu.

Irūna juokiasi prisiminus, kokiomis aplinkybėmis ji susipažino su „2Kvėpavimu“. „Buvau pas prodiuserį studijoje ir man parodė naują, dar neišleistą, dainą. Tai buvo „2Kvėpavimo“ „Leidžiu tau viską“, kuri vėliau tapo superhitu. Jie svarstė, gal fone panaudoti moters vokalą ir paprašė manęs įrašyti. Įrašiau, bet vėliau jie tos minties atsisakė. Tai pirmame hite per plauką nesudalyvavau. Tačiau, kas lemta, to neišvengsi – visai nenustebau sulaukus jų pasiūlymo drauge atgaivinti mano seną kalėdinę dainą. Juk dabar pats laikas“, – sako Irūna.  

Naujas rezultatas jai labai patinka. Be to, ji džiaugiasi savo pirmu duetu su repo atlikėjais. „Visada norėjau sukurti kažką drauge su repo grupe, tai ką dabar sukūrėme, skamba tikrai kitaip, labai naujai, tačiau su senu mielu visiems pažįstamu prieskoniu“, – sako Irūna.

„Švęsim Kalėdas kartu“ – jau ketvirtas šiemet interneto sensacija tapusio „2Kvėpavimo“ kūrinys. Pirmasis „Leidžiu tau viską“ šiuo metu „Youtube“ turi du milijonus peržiūrų. Kitais metais pasirodys debiutinis grupės albumas ir planuojami pirmi sceniniai dueto pasirodymai.

Skaitomiausi portalai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder