Grupės "Pikaso" vaizdo klipe – karščiausios pajūrio merginos

Grupės "Pikaso" vaizdo klipe – karščiausios pajūrio merginos

Vidurvasaris užkaitino ir vaikinų grupės „Pikaso“ narius – gerbėjų įvertinimui jie pateikia visiškai naują, karšta vasara alsuojančią dainą „Mano mergaite“ ir specialiai šiam kūriniui sukurtą linksmą vaizdo klipą.

Grupės nariai iš karto intriguoja – vaizdo klipe nusifilmavo turbūt karščiausios pajūrio merginos – Simona Kateivaitė ir Greta Beniušytė.

„Kūrinys „Mano mergaite“ skirtas vasarai ir yra linksmas, neįpareigojantis, turintis tam tikros sveikos ironijos. Tai ypač tinka laikui, kai norisi apie nieką negalvoti, kai šalia sukasi gražios merginos ir nuotaika yra visada pakili. Todėl ir vaizdo klipe šį kartą neieškojome ypatingų scenarijaus sprendimų, kaip esame įpratę daryti“, – pasakojo grupės vaikinai.

„Pikaso“ nariai savo gerbėjams rekomenduoja vaizdo klipą pažiūrėti iki galo, mat laukia intriguojanti pabaiga. Vaizdo klipe vaikinai atskleidžia pasekmes to, kas mums, atsiradus naujosioms technologijoms, tapo tokia neatsiejama kasdienybės dalimi, kad net nepastebime, kas vyksta aplinkui.

„Telefono maigymas, asmenukių darymasis taip užkariavo mūsų kasdienį gyvenimą, kad kartais užsižaidžiame ir nebepastebime tikrų dalykų. Taip nežinia kur gali dingti ne tik laikas, bet ir gražios merginos“, – juokdamiesi pasakojo „Pikaso“ vyrukai.

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder