Grupė "Blur“ grįžta į įrašų studiją

Grupė "Blur“ grįžta į įrašų studiją

Garsi Didžiosios Britanijos roko muzikos grupė "Blur“ po devynerių metų pertraukos grįžta į įrašų studiją. Šią savaitę grupės atstovai paskelbė, jog vaikinai naująjį albumą įrašinės kartu su prodiuserio Williamo Orbito pagalba. 55 – erių metų elektroninės muzikos kūrėjas praeityje bendradarbiavo su gausybe muzikos pasaulio žvaigždžių, prodiusavo Madonnos albumą "Ray of light“.

Grupės "Blur“ vaikinai nekantrauja baigti naujojo albumo įrašus ir rezultatus pristatyti savo gerbėjams. Nors paskutinysis grupės albumas "Think Tank“ išleistas dar 2003 – aisiais, vaikinai niekada negalvojo apie išsiskirstymą. "Mums vis trūkdavo laiko susitikti studijoje ir ką nors naujo sukurti. Džiaugiuosi, kad tam pagaliau atėjo galas“, - kalbėjo grupės gitaristas Graham Coxon.

Per pastaruosius metus vaikinai koncertuodavo mažiau, daugiau laiko skyrė solo projektams ir savo šeimoms. Grupės lyderis Damonas Albarnas buvo pasinėręs į naująjį elektronikos ir hip hopo muzikos projektą -  "Gorilazz“, kuris sulaukė milžiniško populiarumo visame pasaulyje. O jo kolega Alexas James gali pasigirti sukūręs itin sėkmingą ekologiško sūrio gamybos verslą.

Parengta pagal:Thesun.co.uk

 

Gemius

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder