Grupė "Biplan" išsiruošia į didįjį turą

Grupė "Biplan" išsiruošia į didįjį turą

Grupė "Biplan" 20-ojo jubiliejaus proga rengia koncertinį turą, kurio metu apkeliaus didžiuosius Lietuvos miestus. Lapkričio 20 d. "Biplan" koncertuos Kaune, lapkričio 27 d. - Vilniuje, gruodžio 5 d. - Panevėžyje, gruodžio 12 d. - Šiauliuose, o gruodžio 20 d. - Klaipėdoje.

"Biplan" narys Olegas Aleksejevas neslepia, kad prieš pirmąjį turo koncertą Kaune pamažu ima vis didesnis jaudulys. "Be galo laukiame ir jaudinamės, bet esame puikios nuotaikos ir pažadame ja užkrėsti visus mūsų 20-ojo jubiliejaus koncerto Kaune svečius", - sakė O. Aleksejevas.

Pasak muzikanto, grupė koncertuose atliks tiek jau keliolika metų skambančius žymiausius savo hitus, tokius kaip "Labas rytas", tiek naujas pamėgtų dainų aranžuotes, papildytas pučiamųjų instrumentų skambesiu.

"Biplan 20!" skambės ir naujai su aktore Agne Ditkovskyte įrašytas singlas "Kino filmai 2015". Vos pasirodęs jis tapo antra labiausiai klausoma daina Lietuvoje "iTunes" platformoje, nusileidęs tik dainininkės Adelės (Adele) hitui "Hello".

Kartu su "Biplan" svečių teisėmis Kaune pasirodys dainininkė Ieva Narkutė, grupės "Antis" lyderis Algirdas Kaušpėdas ir ilgametis "biplanų" bičiulis, "Lemon Joy" vokalistas Igoris Kofas.

Kiekvienai dainai ruošiami ir atskiri originalūs vizualiniai sprendimai. "Pet Punk" dizaineriai koncertams kuria specialias dekoracijas, o nestandartinių sprendimų manufaktūra "Mur Mur Mur" rūpinasi išskirtiniu grupės įvaizdžiu. Daug dėmesio bus skiriama ir kokybiškam garsui bei apšvietimui.

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder