Giedrės Vokietytės singlas taps prieinamas visam pasauliui

Giedrės Vokietytės singlas taps prieinamas visam pasauliui

Populiariausio muzikinio projekto Lietuvoje „X Faktorius“ pirmojo sezono laimėtoja Giedrė Vokietytė (25) projekto gerbėjams ir visai Lietuvai pristatė ilgai lauktą „Sony Music“ įrašytą nugalėtojos singlą „Karma is a Bitch“. Kol lietuviai niūniuoja radijo stotyse nuolat besisukantį singlą, pasaulinis muzikos leidybos gigantas „Sony Music“ plečia Giedrės dainos žemėlapį. Giedrės singlą išgirsti galės viso pasaulio melomanai. Geriausio „Sony Music“ kompozitoriaus sukurtas singlas „Karma is a Bitch“ jau pristatytas didžiausioms internetinėms muzikos parduotuvėms – „iTunes“ ir „Spotify“.

Tiesa, G.Vokietytė vos įžengusi pro „X Faktoriaus“ duris pasirodė labiau mėgstanti roko stiliaus muziką, bet džiaugiasi turėjusi galimybę pasireikšti ir kaip kito stiliaus atstovė. „Man gal kiek sunkoka vertinti savo singlą, nes aš realiai niekada nebuvau glaudžiai susijusi su popmuzika. Bet labai smagu žinoti, kad mano daina sukasi tarp kitų garsių atlikėjų dainų, kad ji populiarėja. Jei nuoširdžiai, man pačiai kiek keista save girdėti atliekant tokio stiliaus dainą, Bet žinant visą „X Faktoriaus“ ir „Sony Music“ formatą, manau, kad tai yra labai geras rezultatas, apskritai savo singlu esu patenkinta“, - pirmojo singlo sėkme džiaugėsi Giedrė.

„Sony Music“ prodiuseriai projekto „X Faktorius“ laimėtoja rūpinasi nuo dainos sukūrimo savo iki kūrinio pristatymo pasaulinei muzikos rinkai. „Daugelis atlikėjų neperžengia savo šalies ribų. „X Faktorius“ savo laimėtojui dovanoja kiekvieno atlikėjo svajonę – kelialapį į pasaulinę muzikos rinką“, – sakė „X Faktoriaus“ teisėjas ir prodiuseris Saulius Urbonavičius-Samas.

Ar Giedrė toliau tęs darbus su pasauliniu muzikos leidybos gigantu „Sony Music“, dar neaišku. „Mano „X Faktoriuje“ laimėtas prizas jau atsiimtas, dabar nebent jie patys singlo sėkmės atveju man ką nors pasiūlytų. Esu labai laiminga gavusi tokią galimybę, kuri tikrai pateisino visus mano lūkesčius. „Sony Music“ turėjau galimybę dirbti su profesionalais, pamatyti kitas muzikos pasaulio garsenybes, tai buvo puiki patirtis“, - pasakojo Giedrė.

Gera pradžia – pusė darbo. Giedrės aistra muzikai neblėsta, o gerbėjai galės pradėti laukti naujų singlų. „Labai bijau komentuoti, bet tikiuosi, kad iki Naujųjų metų jau bus galima išgirsti naują indie rock stiliaus mano singlą“, - viltimis dalijosi G.Vokietytė.

Parengta pagal dienraščio „Respublika“ priedą „Laisvalaikis“

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder