Dainotas Varnas apie duetą su Karina Krysko: atsarginio varianto nebuvo

Dainotas Varnas apie duetą su Karina Krysko: atsarginio varianto nebuvo

Dainotas Varnas ir Karina Krysko pristato duetą „Tiktai šitoj nakty“. Kaip prisipažįsta D. Varnas, duetas gimė iš didelės jo pagarbos Karinai, kurią iki tol asmeniškai menkai pažinojo. „Seniai norėjau sudainuoti su ja drauge, mane žavėjo jos asmenybė. Jaučiau, kad balsai dera. Tačiau, esu iš prigimties per drovus ir tai man dažnai pakiša koją. Niekaip nesiryždavau jai to pasiūlyti! Bijojau, kad nesutiks. Nors būdavome bendruose projektuose ir mačiau, koks tai, mielas, šiltas ir visai nosies neužrietęs žmogus“, – pasakoja D. Varnas.

Situaciją iš esmės pakeitė dainos „Tiktai šitoj nakty“ tekstas, kurį specialiai D. Varnui ir naujam jo albumui „Nakties spalvos“ parašė dainininkė ir dainų kūrėja Ieva Narkutė. Tekstas prašyte prašėsi moters vokalo ir D.Varnas sukaupęs visą drąsą nutarė įgyvendinti savo seną sumanymą ir pasiūlė Karinai dainuoti drauge. „Jei ji būtų nesutikusi, atsarginio varianto net neturėjau. Ko gero, dainos išvis nebūtų“, – šiandien sako jis.

Tačiau Karina sutiko. Ji sako, kad jau anksčiau buvo atkreipusi dėmesį į ypatingai gražaus tembro D. Varno vokalą ir jo muzikalumą. „Esame susidūrę bendruose koncertuose, viename miuzikle. Jis man pasirodė labai talentingas. Retas taip laisvai dainuoja net labai sudėtingus kūrinius. Jei atvirai, laiko šiuo metu viskam turiu žiauriai mažai. Gyvenu pagal griežtą planą, kad tik galėčiau ir darbus nudirbti, ir su sūnumi būti, ir dar sau nors kelias valandėles nugriebti, jas dažniausiai miego sąskaita. Todėl pirma mintis buvo atsisakyti, būtent dėl įtempto grafiko. Tačiau jo talentas ir muzikalumas išties unikalūs, todėl pamaniau, kad kažkaip rasiu to laiko. Ir radau! Dabar labai tuo džiaugiuosi. Klausytojai nuspręs, kaip jiems šis duetas, bet man atrodo mums pavyko“, – sako ji.

Skaitomiausi portalai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder