"Biplan" pristato vaizdo klipą, skirtą laisvei

"Biplan" pristato vaizdo klipą, skirtą laisvei

Nuo didžiausio Lietuvoje muzikinio renginio M.A.M.A. apdovanojimų praėjus šiek tiek daugiau nei savaitei, „Biplan“ pristato dainos „Už laisvę!“ muzikinį klipą ir taria „ačiū“ klausytojams. Grupės lyderis Maksas Melmanas sako, kad norėdama atsidėkoti savo gerbėjams už palaikymą grupė šį klipą visuomenei pristato net savaite anksčiau nei planuota.

„Iš pradžių norėjome šios dainos klipą pristatyti per Nepriklausomybės dieną, Vasario 16-ąją, taip simboliškai ir gražiai paminint šią visai Lietuvai svarbią datą. Tačiau vykstant filmavimo darbams apėmė begalinis entuziazmas ir, pakalbėję su visa kūrybine komanda, nusprendėme, jog galutinį rezultatą norime matyti kaip įmanoma greičiau“, – sako M. Melmanas.

Asmeninio gyvenimo neviešinantys muzikantai klipe savo gerbėjams pristato dar vieną staigmeną – pasirodo kartu su savo atžalomis. M. Melmanas sako, jog tai buvo klipo režisieriaus R. Bružo idėja. „Jau pats kūrinio pavadinimas sufleruoja, apie ką yra ir pati daina. Tad Rimas norėjo subtiliai atkleisti laisvės jausmą, o, jo nuomone, tai puikiai galima perteikti per tėvų-vaikų santykį“, – teigia vokalistas.

Grupės lyderis pripažįsta, jog „Biplan“ nariai režisieriaus siūlytoms idėjoms pritarė daug negalvodami, nes visiškai juo pasitiki. „Tokie siūlymai, kaip filmuotis su savo vaikais, lįsti po vandeniu ar gaudyti balandžius buvo iš karto priimti“, – juokiasi M. Melmanas.

Keturių minučių klipo režisierius R. Bružas su grupe dirba jau nebe pirmą kartą. Jis „biplanams“ kūrė dainų „Šok ir nesustok“ bei „Aš be tavęs ne aš“ klipus, o „Biplan“ kartu su Svaru iš „G&G Sindikato" įrašyta daina skamba R. Bružo dokumentiniame filme „Pabėgimas iš pragaro”.

Grupė labai džiaugiasi, kad visus montavimo ir redagavimo darbus pavyko baigti greitai po M.A.M.A. apdovanojimų. „Jei nebūtų gerbėjų, nebūtų ir mūsų, kaip grupės. Todėl, nors ir nelaimėjome, tačiau labai vertiname tai, jog buvome nominuoti net trims apdovanojimams. Tai skatina tarti itin didelį „ačiū“ visiems mūsų fanams“, – sako „Biplan“ lyderis.

Dabar grupė toliau tęsia albumo „Visi keliai veda prie jūros“ pristatymo turą. Vasario 19 d. grupė pasirodys Vilniaus knygų mugėje, o po to vasario 27 d. koncertuos Panevėžyje ir kovo 7 d. Druskininkuose. Turą vainikuos įspūdingas koncertas „Mūsų širdys pakeliui į Wembley“ Londone kovo 26 d.

 

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder